;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Enghøjs Chamør

Billede
Billede
Billede
Video

 Holstener  
 Vallak
 16 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Her er hesten til dig der både søger kapacitet i spring og dressur.
Han ville være perfekt for ponyrytteren der skal til at ride hest eller for den voksne rytter som mangler en hest at komme videre med i dressur eller spring.

Chamør er udstyret med tre gode gangarter over middel. I skridten træder han to-tre hove over eget spor. Traven er indundergribende og med god haseaktion. Galoppen er opadgående. Chamør trænes til dagligt i øvelserne i de første LA klasser og vil med lidt træning hurtig være startklar heri.

Chamør har i løsspringning sprunget ca. 150 cm. Erfaren springtræner har udtalt at Chamørs teknik og formåen i løsspringning er rigtig god og at han har potentiale til M niveau. I videon springer han 140 cm. Han er ikke sprunget så meget med rytter pga. manglende tid.

Chamør har et rigtig godt hoved, han er stille og rolig både på stald og under rytter. Han kan rides på tur alene og med andre. Han kan sagtens stå stille uden at man kan mærke det på ham. Er nem at læsse.

Han er ikke startet pga. ejers manglende interesse for stævner, er dog tilgengæld redet meget på tur og er derfor vant til at se mange forskellige ting. Reagerer ikke på biler og landbrugsmaskiner.

Chamørs helbror er den kårede holstener hingst Coliander som i øjeblikket befinder sig i træning i en anerkendt dansk dressurstald. Chamør er ud af en gennemavlet holstener stamme. Chamør fik andenpladsen til følskuet i GHH d. 16.07.2005.

Han sælges udelukkende pga. tidsmangel.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 134844
F: Capo
Holstener
M: Garverlands Lagune
Holstener
MF: Campesiono
Holstener
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 maj 2011 kl. 12:50, og har været vist 7306 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider