Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shirefarm Painted Pegasus

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shire  
 Vallak
 10 år 
 181 cm
 Broget
Shirefarm Painted Pegasus er en skøn vallak med massere af potentiale. Han kan allerede en del fra jorden, og er nysgerrig og vil gerne lave sjov. Tilridningen er påbegyndt og han er utrolig lærenem og vil gerne lave noget.
Han er dog også en teenager med sine helt egne meningere, og som er fuld af krudt og som ikke altid lige har helt styr på sine bevægelser, men det bliver bedre og bedre.

Jeg har haft Pegasus siden han blev født, var selv med ved fødslen og det var kærlighed ved første blik, hvilket det stadigvæk er.
 
 
 
 

[Part] Gratis part på Shire vallak

Da jeg har 2 skønne Shire drenge, og en lille ponyhoppe, kan det være svært at give opmærksomhed nok til dem alle, derfor søger jeg nu en part, primært til Pegasus, men Jack er nok svær at undgå helt når man er der ;-)

Pegasus blev 4 år i januar, og Jack blev 3 år i juni.

De er begge trænet lidt efter Parelli principper iblandet egne ideer. Og de kan begge allerede en del fra jorden, men mere skader jo ikke. Pegasus især er meget lærenem og ville være ideel til agillity. Kan eksempelvis let trække en hel presenning ud over ham uden han siger noget til det. Han skal udfordres da han hurtig keder sig og så finder på andet at lave som ikke altid er så heldigt.

En anden grund er at Pegasus så småt er påbegyndt sin tilridning. Han er fint ryttervant, og kan stop, bak, højre, venstre og frem i en rebgrime fra ryggen. Men det hele skal selvfølgelig finjusteres og øvelse gør jo mester. Så det vil være en fordel at parten ønsker at tage del i tilridning af ham.

Jeg søger derfor en som vil komme og gå nogle ture, træne fra jorden, hjælpe med tilridningen af Pegasus og ellers hygge med mine heste. Også gerne en der har interesse i at vi kan lave noget sammen med de 2 drenge.

Der vil også være mulighed for at arbejde med ponyhoppen, hvis man har lyst til dette.

Det vil være en fordel hvis du har lidt erfaring i Parelli eller anden horsmannship.
Ydermere vil det være en fordel at du har kendskab til store heste, for mine drenge er store, og man må ikke glemme de stadigvæk er unge. Deres bevægelser kan hurtigt virke skræmmende pga deres størrelse og det er vigtigt man er i stand til at skabe respekt mellem hinanden og være OBS på at de er unge og derfor vil prøve en af og som ikke altid lige forstår hvad man mener. Tålmodighed er ofte et godt værktøj.

Du skal helst være over 18, primært af den årsag at det er umuligt at komme ud til mig med offentligt transport og cykelafstande er lange.

PRIS: det skal ikke koste nogle penge, men jeg ønsker at man lige hjælper med at muge når man nu er der. Det tager ikke lang tid fordi der normalt blir muget morgen og aften. Der hvor jeg har mest brug for hjælpen er om eftermiddagen men er dog fleksibel med tiderne.

Jeg ville være glad hvis det blir nogle faste dage dog med mulighed for ændringer hvis det er nødvendigt.

Hvis du er interesseret, så skriv en besked til mig hvor du fortæller kort om dig selv, eller ring så får vi en snak.
 
 
ID: HST 132294
F: Shiregårdens Gimli
M: Diamond Spring Mary Poppins
MF: Gronant Ace Card
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 november 2015 kl. 09:58, og har været vist 4193 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider