;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Baloo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 158 cm
 Sort
En dejlig dreng med hjertet på det rette sted.
 
 
 
 

[Part] Hest søger rytter i Vejle.

Da jeg starter I gymnasiet efter sommerferien, har jeg besluttet mig for at finde en part til min skønne hest.

Baloo står i en lille hyggelig stald, med kun tre andre heste. Mange dejlige græsfolde. Ingen ridehal eller ridebane på stedet, men kun 200 m. til Hornstrup Handicap Ridecenter, hvor jeg betaler for et ridehuskort. Dvs. adgang til 20x40 hal, 20x40 dressurbane og stor springbane.

Baloo er 158 cm., 13 år gammel og en blanding af Oldenborg og Dansk Varmblod. Baloo er en lidt speciel herre. Rigtig rar og intelligent. I spring er han super frisk og meget styrbar. Har sprunget LB-LA da han var ung, men jeg har kun redet baner på op til LD-niveau. Han er helt vild med at springe. Han er 100% trafiksikker, er ALDRIG stukket af med rytter på ryggen. Dog rider han helst afsted med en anden hest. Hverken Baloo eller jeg har den store interesse i dressur, men rider selvfølgelg på bane engang i mellem. Baloo og jeg har desuden fået undervisning i Akademisk Ridekunst og alm. træning fra jorden, hvilket er en vigtig del af træningen, da Baloo er en hest der har brug for at få sat nogle grænser. Jeg har redet Baloo uden bid i knap to år, da jeg har erfaret at det fungerer bedst, men du er velkommen til at ride ham med bid hvis du føler at det fungerer bedre.

Om dig: Du er mindst 13 år ? gerne ældre!, er fleksibel, moden og ansvarsbevidst. Foretrækker at du ikke vejer mere end 75 kg. Baloo kan være lidt strid engang imellem, og du skal derfor være i stand til at stet dig i respekt overfor ham. Du skal kunne overholde aftaler, og selvfølgelig have en god kemi med både Baloo og jeg. De eneste pligter du har i stalden, er at blande foder i vinterhalvåret. Du er velkommen til at tage ham med ud til stævner. Det er vigtigt at Baloo bliver redet så meget som muligt, da han (særligt I vinterhalvåret) keder sig for meget, hvis han star stille.

Jeg ønsker part 3-4 gange ugentligt.. Der vil blive skrevet kontrakt. Prisen er 450 kr. i måneden, der går til ridehuskort (250 kr. Månedtligt) og til foder.

Kontakt mig venligst over besked herinde eller på sms.
 
 
ID: HST 131496
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 25 juni 2013 kl. 22:10, og har været vist 2038 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider