;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pedro De La Rosa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 12 år 
 155 cm
 Rød
PP er en hest med et helt unikt temperament. Han kan rides ud alene, og går uden tøven ned af stier, som han ikke kender. Han er så trafiksikker som en hest kan blive, og panik eksisterer ikke i hans verden.

PP elsker at arbejde, og han vil rigtig gerne please, uanset om vi arbejder fra jorden eller under rytter. Vores seneste projekt er miljøtræning, hvilket involverer metal- og træbroer, plastikflasker, viftende flag og meget andet sjov.


_____________________________________________________

Pedro er en dejlig sød og nem hest at arbejde med både fra jorden og under rytter. Selvom han er ung, tages tingene oftest med ro og ørene fremme. Som alle heste kan han blive forskrækket, men jeg har aldrig oplevet ham gå i panik, og det sker ikke ofte.

Han er en kort og kompakt type med lovende bevægelser, og specielt hans trav ser i mine urutinerede dressur øjne lovende ud. Grundet on/off ridning vinteren igennem er galoppen endnu ikke på plads, men det vil den hurtigt komme.

Pedro blev tilredet i august/september 2012 hos Mia Lykke Nielsen, og hun har gjort et fantastisk arbejde. Selv efter lang tids pause kan han rides rides uden problemer.

 
 
 
 

[Part] Part søges

Pedro søger ny ven i 3200 Helsinge

Pedro er en rar og omgængelig vallak på 10 år og 155 cm/stg. Han er primært turhest, men han har bevægelserne til dressur, hvis det er noget, du brænder for. Han er sød og rar at håndtere, nem at hente ind fra fold. På tur kan han godt tage fat, men han er hurtigt ned i skridt på lang tøjle igen. Han er så trafiksikker, som en hest kan være og kan rides både alene og sammen med andre.

Han står opstaldet 600 m fra Duemose station i en privat løsdrift. Der er 600-700 m til Gribskov.

Dig:
Du er gerne en voksen rytter med din grundridning i orden. Er du under 18 år, så kontakt mig, og vi kan tage en snak om det.

Prisen er 700 kr/mdr. for 2 dage om ugen.


 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PS0902162
F:   Link
OX 3110
M: Stargold´s Sonora   Link
9903057
MF:
PAH 23
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 30 januar 2020 kl. 14:02, og har været vist 16027 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider