;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gaston Nørgaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 21 år 
 165 cm
 Rød
Gaston
 
 
 
 

[Part] Dressur/skovturs part søges Faaborg/Diernæs

Da jeg er gået i gang med studie søger jeg part Ca. tre gange om ugen til min dejlige hest Gaston. Bliv ikke skræmt af hans alder, han ved ikke selv at han er så gammel. :D Gasser er en sød og meget nusseglad hest. Han er glad og nysgerrig med masser af personlighed. Gasser er trafiksikker og kan rides på tur med andre og alene. Han har energi, men er stort set ikke bange for noget. Plejer at sige at han er bombesikker uden at være kedelig. På dressur banen er han på LA niveau og kan changere. Her er han heller ikke kedelig, man lære en del af at ride ham for gør du det ikke rigtigt, gør han det heller ikke rigtigt.


Jeg søger en rytter der er:

mindst 18 år

Rutineret dressur/skovturs rytter

Ansvarsbevidst

overholder sine aftaler.

Gaston bor i Stald Øxenhaven i Pejrup, Faaborg. Det er et super dejligt sted med en 20 *50 ridehal m. fiberbund, 20* 60 udendørsbane og ligger lige midt i riderute Sydfyn, med flere kilometer ridestier og fantastisk natur. Der er mulighed for undervisning også med egen underviser. Det ligger 3 km fra nærmeste bus stoppested så man skal enten have bil eller have cyklen med.

Jeg søger en part ca. tre gange om ugen og alt efter behov da jeg nogle gange arbejder i weekender. Man kan selv vælge om det skal være faste dage, eller om vi skal aftale fra uge til uge. Det koster 800 kr. Man skal fjerne klatter i boksen, men ellers er der ikke staldarbejde. Bemærk hvis man gerne vil ride i skoven skal man være opmærksom på at der skal købes skovkort til Holstenshus hvis man vil ride i naturen, det koster 800 kr. om året.

Hvis Gasser lyder som noget for dig så, skriv eller send en sms med lidt om dig selv, så snakker vi om det. Glæder mig til at høre fra dig.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 0002951
208333200002951
F:
DVE 668
(DV DK)
M: Buena
DS 10694
(DV DK)
MF:
DVE 362
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 29 februar 2020 kl. 18:33, og har været vist 4765 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider