Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nat Taggart

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 11 år 
 134 cm
 Broget
Stjernepony :D Skal denne lille hest gøre dig glad, som han hver dag i 5 år har gjort mig glad? Det vigtigste er at han får et godt hjem, så byd hvis ikke du mener prisen er rigtig :)

Jeg har haft Natti fra fødslen 18. august 2010 (havde også hans mor) og i december 2013 begyndte tilridning. Han tager alting i stiv arm og forsøger altid at forstå hvad det er jeg vil have ham til. Derfor blev det også muligt at starte et par westernklasser allerede sommer 2015, hvor det gik rigtig godt. At han er westerntilredet betyder bare at han reagere virkelig godt på ben og stemme, så det ikke er nødvendigt at rive ham rundt i hovedet. Grundridningen for dressur og western er meget ens og han virker ekstremt glad for at springe omend vi ikke har dyrket det, fordi min sadel til ham er bomløs. Han kan ride i bidløs og har været barfodet og dækkenfri hele sit liv. Han er venlig over for andre dyr, heste og børn og trods hans unge alder virker han meget moden. Vi har redet mange lange ture på asfalt, i skov og til strand og det nyder han. Han er selvfølgelig passet med smed, ormekur og vaccination, men du kan se hele hans historie på min profil.

Race: Kan kåres som Amerikansk Pinto. Han er en blanding af Frederiksborger, Islænder, Connemare og Palomino med afstamning af Engelsk fuldblod

Hans eneste minus er at han kan ikke kører i standardtrailer med for- og bagbom, men han kan sagtens køre i dyretransportere med stort rum.

Tobiano rødbrogede Pinto med hvide stikkelshår. Han har en buet blis samt en lille snip og 4 hvide ben, idet den hvide markering render op over knæene. Hans hvide vinge-aftegn på ryggen stammer fra hans Oldefar Vængur fra Engimýri (vingesus).

 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 126882
F: Lukas Max Oscar
Islænder/ Frederiksborger, Rødbroget
M: Amina
Connemare/ Palomino, Mørkebrun
MF: Merlin
Palomino
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 16 oktober 2015 kl. 12:32, og har været vist 451 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider