Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Katrinebjerg's Contiqua

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 12 år 
 169 cm
 Mørkebrun
Contiqua er min 5-års hoppe efter Continental / Chanel v. Donnerschlag. Jeg har haft hende siden hun var ½ år.

Hun er en stor, flot og stærk Oldenborg/DV hoppe med god energi og gode gangarter. Hun er klog og lærenem, men samtidig ivrig og utålmodig og kræver derfor ro, tålmodighed og fasthed hos sin rytter. Men hun er utrolig cool, ikke bange for nye ting, og hun går derhen, hvor man beder hende (i trailer, på vaskeplads, ind i ny stald, osv.) helt uden bøvl.

I dressur går Contiqua skridt, trav og galop, men hun mangler stadig noget rutine, balance og muskler. Her i sommer er hun begyndt at springe, hvilket hun synes er sjovt, og hun gør gode fremskridt fra gang til gang.
 
 
 
 

[Part] Part søges til spring/terrænspring/jagt/distance

Jeg søger en part til Contiqua. Jeg rider selv dressur på hende, men da hun er en hest, der gerne vil have, der sker noget, søger jeg en rytter, som kan give hende nogle oplevelser uden for dressurbanen.

Jeg søger en rutineret rytter til at ride spring, terrænspring, jagt eller distance (eller lignende) på hende. Som rytter skal du være rolig, afslappet og tålmodig, da hun er en utålmodig og ivrig ung hest. Samtidig skal du være fast og bestemt, da hun fra tid til anden tester, hvem der bestemmer. Den ideelle rytter er en, som rider Contiqua til stranden og i vandet eller putter hende i en trailer og kører hende ud og opleve noget. Du kan gøre alt med hende, hun tager alting i stiv arm.

Hun står opstaldet på Stutteri Fjordvang i Ølsted, hvor der primært er springryttere. På stedet findes 20x40 ridehus, 20x40 (måske lidt større) ridebane og en stor springbane med mange gode spring. Der er også mulighed for at ride ned til stranden og i vandet. Der bliver muget og fodret på stedet, så parten indebærer ikke noget staldarbejde, kun ridning.

Jeg søger en rytter til 2 dage om ugen i første omgang, hvilket vil koste 600 kr. Senere, til vinter, når Contiqua er lidt længere i sin træning, vil dette blive sat op til 3 dage om ugen, hvilket vil koste 900 kr.

Kontakt mig på mail eller på telefon (i hverdagene først efter kl. 16). Helst ikke via besked her på HN.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200904310
F:   Link
OLH 757
M: Chanel   Link
9801320
MF:
DVH 630
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 09 august 2014 kl. 18:42, og har været vist 526 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider