Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Østerhov's Blue Star

Billede
Billede
Video
Billede

 Palomino  
 Vallak
 11 år 
 170 cm
 Palomino
Blue Star kom til verden den 20 April kl ca 02:00 en halv time før jeg kom i stalden. Men han syntes godt nok at det var svært at få styr på de 4 lange stænger men da han havde taget de første ture gennem halmen lykkedes det og han fandt hurtigt mælkebaren.

Star er en rigtig kæle fis der rigtig gerne vil snakke. Men vi kan da også lige sætte mor lidt på plads når hun napper ham i numsen når han drikker.

Da Star var ca 3 mdr skulle han ud at køre i trailer for første gang, hvilket han bestemt ik syntes om, men det var nu dejligt at komme et sted hen hvor der var andre legekammerater, men hvor havde de dog gemt vandspanden? Havde de virkelig tænkt at han skulle drikke og gå igennem den der å. Jaja man skal lære meget, godt han har mor med.

Star er nu ved at være en stor hest og tilridningen er startet hvilket han bare har taget helt roligt og gør hva man beder ham om. Videoen er fra 5. Gang med rytter og første gang vi slap longen.
Han har nu været redet i små 2 måneder i alle gangarter uden problemer. han er en hest som godt kan holde et at stå 14 dage uden at lave balade når man starter op igen.

Star er en fantastisk hest sammen med helt små børn, han stikker gerne hovedet helt ned til jorden for at de kan nusse ham i hovedet.
 
 
 

[Udlån/Udleje] fantastisk rolig unghest søger rytter

Låner skal være over 18 år
 

[Part] fantastisk unghest søger rytter

Søger en part 2-4 gange i ugen. Mulighed for at han kan flyttes.
 
 
Video
ID: HST 126056
F: Crowns Blue Pearl
M: Regina
MF: Lajos K
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 27 februar 2014 kl. 09:14, og har været vist 883 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider