;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gladstone

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 21 år 
 148 cm
 Brun
Gladstone er en tysk sportspony, og er en helt igennem køn og dejlig pony, som altid vækker opsigt på stævnepladserne! Han er utrolig kærlig og kan håndteres af alle. Der er absolut ingen problemer med ham i hverdagen - hverken i stalden, på ridebanen eller på tur. Er nysgerrig og glad for mennesker og ”mad”. Og så er han super nem at have med ude til stævner. Går selv i trailer!

I år er vi begyndt at lægge mere vægt på dressuren, da han har et stort talent for dressuren. På et par måneders seriøs dressur, med undervisning kun en gang om ugen, red han LA4 til 66,25 % på C-plan. Han kvalificerede til også hurtigt til Fynsmesterskabet, hvor han ved den ene dommer som var A-dommer red til knap 66 %.

Han kan nå langt, med en rytter der går op i dressuren. Han er utrolig øvelsesstærk og kan stort set alle ponyøvelser. Gladstone er ikke startet højere i dressur grundet af rytterens manglende interesse for dressur. Han kan hurtig være klar til de endnu højere klasser, hvis næste ejers interesse ligger i dressuren.

Vi skal gå vores første PRI d. 4/9-10.
Gik til 61,32 % i den første PRI og næsten 61 % i den anden.

Gladstone springer LB2**-spring på C-plan, hvor han ofte vinder. Han er hurtig i en omspringning - tager ikke bomme, men kræver en øvet rytter i spring.

Gladstone er vant til at gå på fold hver dag, året rundt med en masse andre heste - hvilket også vil blive et krav til næste ejer. Han sælges kun til et kærligt hjem, med 110 % forældreopbakning.

Han har mindre røntgenfejl i bagben (spat), fint indkapslet og har ingen betydning. Skriftligt fritstillet af 2 uafhængige dyrlæger - derfor prisen. Billeder fra undersøgelser forelægger. Har aldrig været halt eller generet af dette (billeder kan tilsendes på cd ved seriøs interesse). Gladstone er passet med dyrlæge, smed og massør og er forsikret.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 528019090000337
0007430
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 30 oktober 2010 kl. 15:48, og har været vist 13686 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider