Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sengana

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 7 år 
 140 cm
 Rød
Sengana er med sine fire sokker og gennemløbende blis et glansbillede...

Hun lever op til sit navn, som hun har fået efter jordbær-sorten "Senga Sengana": hun er nemlig både lille, rød og sød! En rigtig miniaraber af udseende med børnevenligt welsh-sind og super gang.

Mor:
En dejlig børnepony. Super smuk palominofarvet welsh b-pony (128 cm), som traver fantastisk med en sjældent set taktfasthed. Hun er kåret i PSA med 8 i helhed med kommentaren "En funktionel hoppe"!

Far:
En af DK's absolut bedste ponyaraberhingste (148 cm). Han er både typefuld og sporty - er blevet tildelt guld i showringen og har endvidere bestået den fælles materialprøve. Han har et yderst samarbejdsvilligt temperament.

Sengana har rødt pas (welsh-partbred) og er naturligvis chippet, fuldt vaccineret og passet med smed. Hun er opdrættet i løsdrift og trives således fint i stor flok. Har lært at stå i boks også. Hun kan selvfølgelig bindes, strigles, løftes ben på osv. Hun har oplevet lidt af hvert med børn, hunde, plastic og meget andet - herunder også hingstehold på stedet. Hun er frisk men ikke let at skræmme :-). Hun er under tilridning.

Sengana har i 2014 fået føl, føllet er vænnet fra i efteråret. Hun har været en super mor: hun har passet godt på ham, men ikke været overbeskyttende.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333WE1003083
F:   Link
OX 3110
(OX DK)
M: Marken Boslust   Link
5280170400947
(WB NLD)
MF:
H18087
(WB NLD)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 27 november 2014 kl. 22:02, og har været vist 13790 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider