Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dorina Vesterlund

Billede
Billede
Video
Billede

(Solgt)
 Pony, typeavl
 Hoppe
 22 år 
 140 cm
 Rød
Dorina Vesterlund er en dejlig Kat. 2 (140 cm) pony. Hun er en dygtig dressurpony, som har gået LA-klasser til udvidede klubstævner og distriktstævner, med mange gode placeringer. Hun er en dejlig pony med et godt sind, der vil gøre alt for hendes rytter - hun kan nemt styres fra både jord og under rytter. Dorina er en fremadgående pony, der reagerer på lette hjælpere. Hun har tre gode gangarter, hvor især traven er rigtig god og med en behagelig galop.

(Dressurresultater kan ses på Hestegalleri.dk)

Som springpony er Dorina meget velegnet. Hun elsker at springe, og har sprunget til mange udvidede klubstævner primært LD - LC klasser, men har kapacitet til meget mere. Under en træning har hun sprunget 115 cm i en dobbelt kombination. Grundet rytterens manglende interesse for springning er hendes talent her for dog ikke fuldt udnyttet. Dorina springer med en god teknik og hurtighed, og er meget sikker i sine spring, og reagerer ikke på pynt. Hun har ligeledes et godt hoved selvom det gælder springning.

Dorina elsker en vild galoptur ud over markerne eller en lang skridttur langs vejkanten, hvor trafikken ikke er nogen hindring.

Dorina er en charmende pony med en behagelig udstråling, og hun er utroligt "venlig" overfor både store og små. Både på fold og i stald er hun let omgængelig og meget rolig. Til stævner og andre steder hvor hun er "i byen" er hun ligeledes rolig og meget nem at have med. Der har aldrig været problemer med at klippe hende, da hun altid har stået stille under hele klipningen.

I traileren står hun roligt både alene og sammen med andre, og går op uden problemer. Til dagligt går hun på fold sammen med vores øvrige hest, hvor hun er førerhesten. Da hun var med på efterskole havde hun skiftende markkamerater, uden problemer, her var hun dog ikke altid førerhesten. Hun fungere godt sammen med andre heste, og bliver aldrig bidsk overfor hverken heste eller mennesker.

Dorina er en velegnet avlshoppe, og en god mor. Da vi købte hende som 6-års, hvor hun havde et føl med sig (Molina Vesterlund) hvilket var hendes andet føl. Molina Vesterlund er i dag springpony på landsplan, hvor hun springer M-klasser, og er velegnet indenfor dressur.

Dorina har ingen staldfejl.
Hun er passet med smed og vaccination, og går uden sko.

De senere år er Dorina ikke redet så meget, grundet manglende interesse fra rytterens side, som ikke er ponyrytter længere. Hun har været redet af nogle nabopiger på 10 år, og rides kun af egen rytter nogle få gange. Derfor har Dorina ikke stillet til stævner de senere år.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: SDS 220
208333199901563
9901563
F:   Link
EPIH 26
(PI DK)
M: Eros
DS 3143
(DV DK)
MF:
DH 191
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 marts 2014 kl. 20:19, og har været vist 4202 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider