;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cashmira

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Hoppe
 21 år 
 155 cm
 Brun
Cashmira er en ærlig og følsom hoppe. Dvs hun skal have meget små signaler for at reagere. Hun er meget glad for at lave arbejde fra jorden og er trænet i Monty Roberts principper.

Hun har haft føl i 2009, hvilket hun klarede helt perfekt. Hun har bl.a. derfor ikke været redet i en længere periode. I uge 29/2012 blev hun redet 3 dage uden problemer. Den sidste dag i terræn.

Så hun er nem at starte op igen, men der skal på regnes noget grundridning. Hun kunne lave tilbagetrædning, forpartsvending, parade fra skridt, sætte i skridt og trav, på begyndt galopanspring disse skal indøves igen. Går fint i lange liner, Går over træbro, igennem plastik strimler og over plastik. Ikke bange for biler osv. Vil meget gerne en tur i skoven. Er generelt rolig men kan tændes. Behøver ikke at blive redet hver dag når først hun er godt igang igen.

Går uden sko men har en enkelt gang haft sko på. Skal på fold hver dag sammen med andre heste og i lang tid, så fungere hun bedst. Kan sagtens være alene i stalden og med lidt træning kan hun sagtens gå alene ud på tur. Hun er kåret i GHH. Hun er nem at læsse og står helt roligt i traileren. Kan køre alene. Er nem at have med i byen.

Har springgener så hun kunne blive en fin lille springhest/jagthest.Eller en super avlshoppe hun avler stort trods hendes egen højde. Hendes forældre er normal str. store heste. Føllet fra 2009 er nu lige så stort som hende men hans far er kun 143 cm i stg. Kan ses:-)

Har absolut ingen gamle skader, stald fejl eller hvad der nu kunne være. En 100 % reel hest der dog ikke er alders svarende redet. Så har man tiden og lysten til en "erfaren unghest" får man meget hest for pengene her.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208335290050600
290050600
F:
DH 323
(DV DK)
M: Dixie
9301104
(LU DK)
MF:
TAF 9205
(TR DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 oktober 2020 kl. 22:07, og har været vist 62042 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider