Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frontiers Four Socks

Billede
Billede
Billede
Billede
 Quarter  
 Vallak
 21 år 
 157 cm
 Rød
Four Socks hentede vi d 3 september 2009. Han var tyk og uplejet, og så havde han ikke været redet i 2 år. Så vi vidste ikke var han kunne. Men han var charmerende og rar, så vi kunne ikke undgå at falde for ham.

Efter vi havde haft ham i en uge, og ha havde fået ordnet fusserne og tænder osv. Kunne jeg gå igang med ham. Han skøb skulderen utrolig meget, men blot efter 2 uger var der rettet op på det.

Han har været igang over et halvtår nu og det går rigtig godt fremad med ham. Jeg har fundet hans skjulte talent som springhest og så elsker han det også. Ellers håber jeg på at kunne bruge ham til noget reining eller måske cutting.

Men Four Socks er virkelig en hest for sig selv. Han kan være så rolig så rolig den ene dag og den anden er an helt op på tåspidserne og blive bange for det mindste. Han er også en være drillepind og et stort nussehoved og det er det der gør at det lige var ham.

De karakteristiske ved ham er nok hans øjne. Det ene øje er halvt brunt og halvt blåt og det andet er 2tredjedel brunt og 2tredjedele blåt. Og så har han sin store brede blis som næsten er en hjelm og sine fire hvide sokker.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 4318417
F:
3167111
(QR USA)
M: Tacks Blue Lady
2933157
(QR USA)
MF:
2252244
(QR USA)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 13 juni 2010 kl. 17:05, og har været vist 448 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider