Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rexton Nørgaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 15 år 
 165 cm
 Lys skimmel
REX

 
 
 
 

[Part] Part søges Faaborg/Diernæs

Da jeg er gået i gang med studie søger jeg en part ca. tre gange om ugen til min dejlige hest Rexton. Rex er en sød og meget nusseglad hest. Som man stort set altid har en god tur på. Rex er trafiksikker og kan rides på tur med andre og alene. Han har energi, men er på ingen måde varm. Til træning træner vi en smule med schenkelvigninger og tilbagetrædninger, versader og traversader.

Jeg søger en rytter der er:

mindst 18 år

Rutineret dressur/skovturs rytter. Han kan have små særheder som man skal kunne håndtere. eks. hvis han kigger på noget er det vigtigt man kan holde roen og ikke presse ham, derfor søger jeg ikke en nervøs anlagt rytter. Udover det er han den sødeste og rareste hest, der elsker at lave noget.

ansvarsbevidst

overholder sine aftaler.

Rexton står i Stald Øxenhaven i Pejrup/Faaborg det er et super dejligt sted med 20*50 ridehal med fiberbund, 20*60 udendørsbane og ligger lige midt i riderute Sydfyn med 75 km ridestier. Der er mulighed for undervisning på stedet også med egen underviser. Det ligger 3 km fra nærmeste bus stoppested så man skal enten have bil eller have cyklen med.

Jeg søger en part ca. tre gange om ugen og alt efter behov da jeg nogle gange arbejder i weekender. Man kan selv vælge om det skal være faste dage, eller om vi skal aftale fra uge til uge. Det koster 800 kr. om måneden. Der skal fjernes klatter når man er der, ellers er der intet staldarbejde. Bemærk. Hvis man ønsker at ride i skoven skal der købes skovkort til Holstenhus det koster 775 kr. om året. dvs. rundt regnet 65 kr. om måneden.

Hvis Rex lyder som noget for dig så, skriv eller send en sms med lidt om dig selv, så snakker vi om det. Glæder mig til at høre fra dig.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0604222
F:
DVH 862
(DV DK)
M: Zenia Nørgaard
208333200201360
(DV DK)
MF:
DVE 521
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 18 september 2017 kl. 10:05, og har været vist 6233 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider