Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gavnholts Baqui

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 169 cm
 Mørkebrun
Baqui er min stjerne hest, jeg fik hende juni 2010 efter hun havde fået føl var hun ikke i så god form og hun havde ikke rigtig lært at springe. Vi gik straks igang og en af de første gange til springning udtalte Michael Ladegaard "Lykke, den hest kan du godt gå hen og blive rigtig glad for" og hvor havde han ret, snart viste det sig at Baqui og jeg gik rigtig godt i spænd. I 2011 startede vi en masse stævner, vi gik fra lc-la og nåede også at ride 3 military stævner hvoraf det ene var landsstævne med en flot 4. Plads i cnc90. I efteråret fik hun en mindreskade som gjorde at hun stod stille resten af året men i feb 2012 er vi nu tilbage på banerne og vores mål med 2012 er : landsstævne i la og mb, gennemføre cnc100 og gøre lidt mere ud af dresuren. Baqui er min ønske hest, hun kigger ikke, hun ofrer sig hellere fremfor at stoppe og hun elsker at arbejde, hun er vild med terræn og er en diva på dressur banen.
Baqui fik i juni 2013 et fantastisk hingste føl efter favorit ask, efter 6 mdr. Føl pause er ridningen nu genoptaget og det varer ikke længe før Baqui er tilbage på banerne.
Update maj 2014: godt i gang efter følle, en del stævner er det blevet til, dog er militaryen lagt lidt på hylden grundet tidsmangel, i januar deltog vi i landsstævne i Hillerød og havde nogle super runder i LA og MB.

 
 
 
 

[Part] Seriøs dressur part amager.

Da det kniber med tiden søger jeg en seriøs og dygtig dressur part som vil ride seriøs dressur, du skal kunne ride minimum 3 gange om ugen og gerne 4.
Baqui kan la øvelserne så du skal altså have erfaring der rækker svarer til minimum LA, jeg ser gerne at du vil ride stævner og kører gerne for dig hvis det passer i planerne, men det er ikke et krav. Baqui er som hoved regel sød og ukompliceret MEN hun giver ikke ved dørene og rider man ikke ordentligt smider hun ryggen og sjusker, man skal ride for det, men når hun er på plads er hun dejlig at være på. hun er i top form nu og lige til at gå i gang med. Baqui hverken bukker eller stejler eller har andre unoder, men strammer det lidt bagi kan hun godt være lidt på tværs (hoppe!) straf hjælper intet, man skal ride sig ud af det med sæde og ben.
Parten er gratis men der er lidt staldarbejde nogle dage du kommer, fx, lukke nogle heste ind,give lidt hø, muge træpille 1-2 bokse.
Jeg foretrækker en voksen rytter som tager sin ridning seriøst og gerne vil udvikle sig ride mæssigt, .
Kontakt mig helst på tlf ikke sms eller besked på hn. !
Baqui giver gerne en prøvetur hvor du viser mig at du kan ride og håndtere en sportshest. Jeg har hest for sportens skyld og er af den holdning at i de 60-80 minutter vi enten håndterer eller sidder på hesten, der gør den som der bliver forlangt. er du Bidløst, bomløst og horsemanship interesseret så er denne part ikke noget for dig.
Derudover ser jeg helst at du er i rideform og klar til udfordringen.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 0105502
208333200105502
F:
DVH 720
(DV DK)
M: Bikini
RDH 3072
(DV DK)
MF:
DH 340
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 februar 2017 kl. 13:33, og har været vist 3042 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider