Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cynthia

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 24 år 
 164 cm
 Brun
OBS: Grunden til hun kun er sat til tilredet er vi ikke rigtigt har startet nogen dressur stævner.

Så kom der billeder under rytter ! Flere haves, både løs og under rytter, og kan evt. ses her: http://www.facebook.com/album.php?aid=106772&id=1361923718&l=a589021c9a


Håber på at få noget video også snart !


Det er med tungt hjerte, og grundet for lidt tid og plads vi har valgt at sætte en af vores dejlige heste til salg.
Da jeg er hoppet over til westernverden og har købt en westernhest, har familien truffet den svære beslutning vi skulle af med en af de andre, da vi simpelthen ikke har den fornødne tid til tre heste, og det er ikke fair da alle tre har kæmpe potentiale, og fortjener at være nummer 1.

Da vi simpelthen ikke kan beslutte os for hvilken en af dem vi vil af med, har vi sat begge til salg, og så er det den der ryger først som det må blive.

Det her er så annoncen for Cynthia, min mors DV hoppe.

Cynthia er en smuk, solid hoppe fra d. 28 April, 1997 (ID nr: 9701947), af den lidt ældre type af udseende (Målt til 1.64 i stang), (Far: Castro, Morfar: Zalmeco) med enormt meget power og go i. Hun har temperament, men kan tændes og slukkes, og er klart noget af det mest pålidelige vi har mødt, hun kan både fyres op under og give den 110%, eller slukkes, og bare tulle rundt med børn på ryggen. Jeg vil dog stadig anbefale en nogenlunde rutineret rytter, da hun kan være en ilter dame, der kræver at blive udfordret. Hun er dog stadig den type hest der selvom hun ikke har lavet noget i ½ år bare kan tages ud igen, og fortsætte præcis hvor man slap.
Vi har brugt hende til både dressur og springning, og selvfølgelig en masse i naturen. Hun kan både være af sted med andre og alene, og vi har også trukket et føl på hende. (Empire, se ham i linket længere nede.)
Alt med hende foregår uden problemer, og hun aldrig syg eller skadet, utroligt robust og solid, og umulig at køre træt, hun er af den type der kæmper til du beder hende holde op, og ikke stopper fordi hun bliver træt.

Hun er kåret (7-6-7-7-5-7-6-7-6-7 DS), har sprunget 1.45 cm under rytter, og har kæmpe potentiale i dressuren også. Vores ridelærer var ellevild med hende og svor hun kunne lære hende piaffe på 10 minutter grundet hendes hidsige temperament som man kan vende til noget nyttigt, og at hun ville kunne nå til Grand Prix, samt springe halvanden meter. :-) Vi kom dog desværre aldrig så langt, da berideren flyttede, og min mor ikke selv havde noget vildt behov for stævner, ej heller dressur havde den helt store interesse, hun er dog cool ude i ?byen? også, og har det bestemt i sig. Vi har mest brugt hende til springning (og hun fik da sprunget de 1.45 :-) ), men hun changerer til begge sider, og var påbegyndt galop piruetter, travers, contra m.m.

Cynthia ville være ideel til den nogenlunde rutinerede rytter, der mangler en solid hoppe enten at lære af eller sammen med, som både vil kunne springe, ride dressur, tage hende ud på en lang tur i skoven eller stranden, men som stadigvæk ikke vil have en hest der bliver sindssyg af ikke at blive redet daglig, eller som evt. vil trække nogle føl en dag.

Vi forbeholder os ret til at vælge mellem købere, hun skal kun hen til et perfekt sted der vil tage sig godt af hende, hvor hun kan få lov at blive brugt og være en andens stjerne. Det er et krav hun både får selskab, og kommer på fold, da hun herhjemme går i løsdrift døgnet rundt med hendes afkom og vores anden hest. Prisen er vejledende, seriøse bud modtages. Hjem før pris.


Link til hendes søn: http://www.heste-nettet.dk/markedspladsen/hest/vis/265953/4/
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 9701947
208333199701947
F:
DVE 481
(DV DK)
M: Zita
DH 3387
(DV DK)
MF:
DH 344
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 11 maj 2010 kl. 16:23, og har været vist 2033 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider