Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rainbow Wild Card

Billede
Billede
 Palomino  
 Vallak
 16 år 
 156 cm
 Palomino
Vallak efter præmierede forældre - avlet hos Wendy Norris på stutteri Rainbow Arabians. Detaljerede oplysninger om ophav findes på stutteriets website www.Rainbow-Arabians.dk.
Rainbow Wild Card kaldes til daglig Zappa, og han er en skøn, tillidsfuld og konstruktiv lille hest som går til alle udfordringer med nysgerrig interesse.
 
 
 
 

[Part] Kunne du tænke dig "din egen hest" et par gange om ugen?

Vi søger en voksen (nok ikke under 25 år), ansvarsfuld og stabil part - eller to - til vores hest/heste, som er opstaldet på en af Nordsjællands bedste hestepensioner i Birkerød med direkte rideadgang til Rude Skov.

Hestene er vallakker, 13 år og begge 156 i stang, den ene 100 pct araber, den anden med stor del araberblod. De er rolige, stabile og meget lette at håndtere. Vi rider skovture og dressur. Der er også mulighed for spring på den ene af hestene.

Hestene har fulgtes i tykt og tyndt i ni år. Vi søger part til den ene - eller begge - og fordi de er så forbundne, er de en unik mulighed, hvis I er to, der vil ride sammen. Men de fungerer også fint hver for sig.

Vi lægger vægt på at få kontakt med en eller to erfarne ryttere med fokus på hestevelfærd og det hyggelige sammenhold i vores lille og rolige stald, som har alle faciliteter, også ridehus.

Du/I kan få en prøveperiode, så alle er sikre på, at dette er det rigtige match. Vi vægter hestenes trivsel meget højt, og derfor skal du/I betragte hesten som "jeres egen" med de fordele og det ansvar, som følger med.

Pris for part: 700 kr. for en ugentlig dag - 1200 kr. for to dage. Prisen afspejler, at vi er opstaldet med topbeliggenhed og de allerbedste faciliteter.

Kun seriøse henvendelser fra voksne ryttere.

Vh Anne og Elisabeth
 
 
ID: HST 122004
F: Zalim ox 2495
ox araber
M: Legend Arabesque
cremello
MF: Legend Arabian Sun
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 11 oktober 2018 kl. 20:11, og har været vist 1711 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider