;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kofodsdahl's Fiona

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 14 år 
 125 cm
 Broget
OPDATERING:


Januar 2016:
Iris og Fiona startede årets første stævne med en bomklasse i Vemmelev, som de red fejlfrit og uden trækker. Det var SÅ flot :D
Vi glæder os allerede til næste gang vi skal til stævne :D


Maj 2015:
Fiona har fået ny rytter, en pige på 7 år, som har redet på hende en gang om ugen i 3 måneder nu.
De har været til deres første "Bom på jord", som gik super godt.
Ugen efter var de til deres første dressurstævne. Her red de LD2 og jeg løb med, men det var Iris der styrede både retning og tempo. Det var bare SÅ flot :D
Vi glæder os til flere stævner og oplevelser :)


December 2013:
Så er vi kommet i gang igen. Det er planen at hun skal i ridehus et par gange om ugen her henover vinteren. Jeg tager hende selv én gang om ugen, hvor den står på enten longering eller dressurtræning og så håber jeg at finde en rytter til hende til en gang springundervisning - forhåbentlig en rytter der også har lyst til at starte stævner på hende :)


September 2013:
Hen over sommeren har Fiona været med ude ved min veninde ca 1 gang om ugen. Hun går lige i traileren, står pænt og opfører sig eksemplarisk når hun er med ude. Vi har redet stille og rolige ture i området og hun har taget alt i stiv arm. Når der kommer store maskiner, stopper vi op så hun kan se dem og hun står bare stille og kigger. Det eneste hun er lidt utryg ved er cykler.


August 2012
Det er desværre ikke meget gang i ridningen der har været med Fiona - hun var med til en enkelt bom/20 cm klasse i august 2012, men siden da har hun bare gået og været foldbums :)
Så NU skal der gang i den - NU går træningen i gang og så bliver det spændende hvad vi kan bruge det til :)


Maj 2012:
Fiona har været lidt i gang igen her i foråret. Birgitte var så sød at sætte lidt tid af til at komme og ride lidt på hende. De har været på tur og med i et fremmed ridehus og en fremmed ridebane for at springe lidt. De nåede da også helt op på 60 cm, trods at Fiona ikke har været trænet siden i sommers. Der mangler stadig rutine, men Fiona er bestemt ikke uden evner.
Hun kan rides alene på tur, men kan selvfølgelig blive forskrækket over ting. Jeg har ikke oplevet hende lavet noget som helst ballade, kun at hun er vendt rundt og løbet den anden vej da en hund overraskede hende bag en husmur, men hun var ikke svær at stoppe.


Oktober 2011.
Fiona er nu næsten tilredet. Birgitte, en pige jeg underviser, kom meget i starten af sommeren og red på hende, de første par uger i longe, men nu rider de selv og de har også prøvet at springe små forhindringer (max 40 cm) og det gik super. Desværre kom Birgitte til skade med sin egen pony lige som det gik allerbedst med Fiona, så det hele blev sat på pause og vi er endnu ikke kommet i gang igen.


OPDATERING:
I starten af maj startede vi med at træne "at have trense på og bid i munden". Det er gået super og vi har gået mange ture. Nu her i juli er vi så gået videre med sadlen. 14. juli havde hun sadel på for første gang (billede 3) - absolut en succes. Hun sagde intet til sadlen... bortset lige fra da gjorden skulle spændes ordentlig til :)
16. juli havde hun sadel på for 2. gang, nu med bøjler (billede 4) - hun reagere lige lidt på at bøjlerne ramte hende på maven, men ikke noget voldsomt overhoved.
Lærke har i løbet af 14 dage sidst i juli/først i august været oppe på Fiona 3 gange og det er alle gange gået S.U.P.E.R :D :D

Vi er også så småt gået i gang med køreselen og liner, så vi forhåbentlig kan komme ud og kører med sulky til foråret :D

Fiona har nu været til kåring i Dansk Pinto - en rigtig god og hyggelig dag for os begge :)
Desværre var Fiona ikke helt trænet nok til begivenheden og da Pinto-folkene mener at hun ville kunne kåres bedre, stiller jeg hende måske igen næste år, eller året efter :)
Hendes karakterer kan ses på min hjemmeside.

Den 19. april 2011 blev Fiona spændt for vogn (sulky) for første gang. Det gik SÅ godt - hun er vildt sej :D

_______________________________________

1. april 2010.

Nyeste medlem i familien :)

Jeg var på udkig efter en pony der kunne gå som selskab til Catalina i løsdriften herhjemme.
Jeg faldt pladask for hende her - særligt da jeg så at hendes far er Indy Star (der desværre ikke lever længere) og mor-siden er Stutteri Højgård ponyer. Så kan det dælme ikke gå helt galt :)
___________________________________

FAR: INDY STAR * PIH 22 e. -

Sluttet, noget smal kat. III ponyhingst af ret god type. Kønt hoved. Kraftig hals. Ret god skulder og manke. Kun middellang midtstykke. Velformet kryds. Lemmerne passende føre, franske for, lidt vinklede bag. Bevægelsen energisk og ret god i skridt, let og ret fremgribende i trav, ret god i galop.

7677 66 777 7 * 110.0 cm / 140.0 cm / 15,0 cm * Materialprøven bestået på Vilhelmsborg 1997 med 783,0 point * Afkomsamling: 1. KL 2. GR 22 point
_________________________________

MORFAR: AMIO HØJGÅRD - PIH 13 e. -

Smal hingst med kønt hoved. Kraftig, middellang hals. God skulder. Kort manke. God overlinie. Velformet kryds. Lemmerne passende føre. Bevægelsen god i skridt, trav og galop.

6666 67 777 7 * 137.0 cm / 168.0 cm / 17,0 cm * Materialprøve bestået Vilhelmsborg 1999 med 839 point
_____________________________________
 
 
 
 

[Part] Stævnepart til stor 3´er pony

Fiona søger en pige/dreng der vil tage hende med til stævner og prøve hendes talent af i ridesporten - hendes talent er størst i springningen.

Da det er en stævnepart jeg søger, må du max fylde 13 år i 2017 (for at kunne ride stævner på hende). Du skal have fuld forældreopbakning.

Det er vigtigt for mig at du er en rytter der ikke gør alt for at vinde, men alt for at få en god oplevelse, sammen med ponyen :)

Jeg forventer at du får undervisning på Fiona.
Jeg har hestetrailer og kan evt. også køre hende til stedet hvor undervisningen foregår.
Hvis I selv har mulighed for at køre Fiona til træning og stævner, er I velkommen til at låne min hestetrailer.
Men alt det kan vi snakke om og koordinere :)

Hvor mange gange om ugen du vil ride, kan vi aftale os frem til. Det kommer også an på hvor meget du kan / har prøvet. Er din erfaring ikke så stor, vil jeg foretrække at du i starten kun rider i forbindelse med undervisning.

Det er muligt at leje sig ind i et lille ridehus og en 20 x 60 m. ridebane som er ca. 20 min. skridtgang fra hvor hun står opstaldet (koster 30 kr. pr. gang at leje det). Så det er ikke nødvendigt at skulle ud og køre med hende, for at træne. Jeg underviser gerne i ridehuset/på banen, ganske gratis.
Der er god mulighed for at ride tur/konditionstræne på de små landeveje hvor hun står :)

Parten er gratis, men du skal selv betale for ridebane-/ridehuskort de forskellige steder, samt undervisning og stævner.
Ved det rette match, kan det godt komme på tale at flytte hende tættere på dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PI0700818
F:
PIH 22
(PI DK)
M: Sherí Højgård
PIN 628
(PI DK)
MF:
PIH 13
(PI DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 28 oktober 2016 kl. 13:02, og har været vist 2810 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider