;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Taura

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Vallak
 22 år 
 140 cm
 Rød

Taura er en super ærlig springpony, springer alt og tøver ikke. Han springer hvor du vil have ham til at springe, om det er tæt på springet eller langt fra springet. Har en super for- og bagbens teknik, trækker super godt på springene og er let at styre rundt på banen. Reagere godt på halve parader og kan sættes i galop ved tryk fra sædeben (man skal næsten kun tænke på det). Han springer med lethed 145 i løsspring, selv hvor afstanden er sat til hest, har sprunget 140 med rytter og 115 høj + 120 bred.

I dressur, keder det ham lidt bare at gå rundt på den samme volte, men laver ikke sjove ting eller skaber sig. Han kan godt bøvle lidt når han syntes det bliver for kedeligt. Han kan de fleste dressur øvelser, men skal han bruges til dressur skal de finpudses en del, da det ikke er noget han blevet redet så seriøst i. Han har startet Lb3.

I naturen kan han godt gå og finde på ting at blive bange for, men er det sammen med andre er han egentlig meget cool :) Stikker ikke af når han bliver bange, træder bare lidt til siden eller giver et spjæt.

Har pas og er passet med alt.
Prisen er uden udstyr.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 118786
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 23 marts 2010 kl. 15:33, og har været vist 2365 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider