Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

San Diego

Billede
Billede
Video
Video

(Solgt)
 Pony, typeavl
 Vallak
 11 år 
 147 cm
 Rød
Perfekt for seriøs ponyrytter, der ønsker en dejlig pony at komme videre med, eller lille voksenrytter som ønsker en skøn kammerat i praktisk størrelse.

San Diego er godheden selv; en kærlig og meget klog hest, der knytter sig utrolig meget til sine mennesker, og elsker opmærksomhed.
Samme ejer gennem hele sin opvækst, og passet med alt siden fødslen. (Kvalitetsfoder, smed, vaccinationer, massør, sadelmager og kiropraktor-tjek.) Tilredet hos Astrid Green Therkelsen (www.agt-dressage.dk) i okt. 2012.

San Diego har startet klubstævner i dressur, LC1 og LC2, både som hest og pony, med placeringer og omkring 67 %.
Har kørt meget i lastbil, og er flink at læsse i trailer. Kan også stå og vente i trailer mellem klasserne.

Springer med stor glæde, indtil videre 70 - 80 cm til træning. Har en stor galop, og stor springkapacitet med den rette rytter.
Han elsker at blive redet ud i naturen, og kan rides ud alene. Vant til alm. trafik på små veje, kigger lidt på nye ting, men lytter efter sin rytter.
Er meget afslappet overfor smed, dyrlæge og klippemaskine. Nem at tage ind på stald alene, uden stress.

Han er vant til masser af fold-tid, og og elsker variation i træningen - gider ikke kun dressur i ridehuset hver eneste dag.

Igennem opvæksten har han af og til haft stramme ledbånd i bagknæ, i vækstperioder. Hans knæ "låser" ikke, men kan give forsinket løft i de første 5 minutter af opvarmning i skridt.
I traven ses det aldrig. Har aldrig været halt af det, og iflg. 3 hestedyrlæger, kiropraktor og fysioterapeut vokser han fra det, og jo mere han trænes, jo bedre. Især ridning i terrænet er godt, samt mange timer på fold hver dag med plads til at bevæge sig.

San Diego sættes til salg med stor sorg og efter svære overvejelser. Men jeg har ikke længere den tid, han fortjener, og søger derfor det allerbedste fremtidige hjem til ham.
Han er en helt speciel pony med et herligt sind, og har bragt utrolig meget glæde og lækre rideoplevelser til os, der har kendt ham/redet ham. Sælges derfor også kun til den helt rigtige rytter.

Han er ikke i topform og har gået som skovturshest siden medio december, da jeg ikke har tiden til at holde ham igang i dressur og spring. Derfor den lave pris.
Han starter op med dressurtræningen på fuld styrke igen til foråret, hvor han kommer i prof. træning. Herefter stiger prisen i takt med hans uddannelse.
San Diego vil så gerne aktiveres, er med på alt og utrolig lærenem - søger en erfaren rytter, der kan udvikle hans talenter og give ham et skønt hesteliv.

Han får lavet handelsundersøgelse nu d. 27. februar, og vil være officielt DRF pony-målt inden salg, når vi kan få det arrangeret - selvfølgelig kun hvis køber ønsker det.


Jeg kontaktes bedst pr. mail, HN-besked eller sms.... ;o)
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333200903031
F:
20011060
M: Jacqueline
SFR 996
MF:
NFHR-E 100
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 24 maj 2016 kl. 20:58, og har været vist 8382 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider