Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bæktoftgaards Alettico

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 13 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Gude smuk Welsh Cob hingst, som er højt avlet. Alettico er en typisk unghest, fyldt med spillopper. Napper lidt i jakken og flyver tilbage med et blik: "Var det ikke sjovt?". Han elsker at spille fodbold, som så mange andre teenager drenge. Til tider i boksen, får bolden en ordentlig flyvetur. I boksen er han helt rolig og finder sig bare i det hele. På trods af, at han ikke har været så meget i hænder hos tidligere ejer, primært kun frem og tilbage fra fold.

Han nyder at lære nye ting. Han kunne, som sagt, ikke så meget, da han kom hjem til mig. Bare det at få løftet ben, var ikke noget han kunne. Efter flere dages træning, er han super til det. Da smeden kom første gang, stod han mussestille og løftede sågar selv baghovene. Han bliver dog hurtigt lidt utålmodig.
Han har haft bid i munden og longegjord på. Han ikke så meget, som vrikkede med ørene, da gjorden blev spændt. Kan nu sadle ham op ude på banen, mens han står fri. Sådan er han nemlig bare, tager bare tingene i stiv arm. "Okay så gør vi det!" Selvfølgelig især, hvis der venter en lille godbid.

Er påbegyndt tilridning. Han er super dygtig. Står stille, når jeg sætter mig op.

Han er let tilredet i alle gangarter, men mangler stadig megen færdiggørelse.
 
 
 
 

[Part] Part søges til let tilredet vallak

Jeg søger en part til min unge vallak. Alettico er en Welsh Cob på 155 cm. Han er 5½ år, men kun let tilredet, da jeg måtte holde en pause pga graviditet.Han skal derfor bygges op fra bunden.
Letti (som han kaldes) er en skøn hest med stor personlighed, men kan også være lidt stædig. Man skal derfor have god tålmodighed, men også erfaring nok, til at kunne lære ham op i hans tempo.
Letti, står pt hos os selv, men rykker på opstaldning til marts, hvor der er stor bane. Det er en lille, hyggelig stald med godt sammenhold. Ejeren af stedet muger og står for ind/ud-lukning, så alt man skal er at komme til hesten. Stalden ligger lidt uden for Høve (4261 Dalmose).
Man må komme så ofte man vil, dog vil jeg have lov til at tage en tur i ny og næ.
Jeg forventer at man behandler min hest pænt og overholder aftaler.
Pris 600,- pr mnd
 
 
ID: HST 116754
F: Orsons Sheik Abbin
WDH 16
M: Dynamite Gipsy
WD 99
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 25 februar 2013 kl. 21:07, og har været vist 1772 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider