Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Matti

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 136 cm
 Brun
HER er ponyen til rytteren der gerne vil forme sin egen pony, komme videre med ridningen og blive dygtigere, blive set på stævnepladsen og ikke mindst have en ven for livet. Matti er pony med charme, selvtillid, lækkert hår, meget udstråling, og en meget harmonisk bygning! Han er et rigtig nussehovede, og elsker at blive snakket med i stald og på fold. Knytter sig rigtig meget til sin ejer, og vil gøre alt for dig hvis du er den rigtige. En fantastisk pony der ALTID er glad og tilpas, hvilket betyder han har et super temperament. Er fornuftig i hovedet, i forhold til hans alder.

Matti vil nok egne sig bedst som dressurpony hvor han viser stort talent. Han har dog også talent for spring. Bliver løssprunget jævnligt, hvor han også viser talent og glæde. Har tre gode gangarter, og er stortgående i forehold til hans alder, og bruger bagbenene rigtig godt. Går pænt til biddet og vil gerne arbejde for hans rytter. Lytter rigtig fint til dine hjælpere. Laver pæne øgninger, og er så småt påbegyndt sidebevægelser. Han er klar til de små klasser. Er redet udenfor, både på tur og bane

Han er ikke en begynderpony, og skal derfor have en lidt rutineret rytter der ved hvad han/hun vil, og ved hvad han/hun har med at gøre, og en seriøs rytter der vil give ham masser af tid og masser af kærlighed. Rytteren skal have en rolig hånd.

Helt igennem en fantastisk fin pony, som bare skal opleves!
Jeg har selv avlet Matti, så derfor betyder det ekstra meget for mig at han bliver solgt til den rigtige rytter, som har meget forældreopbakning. Han sælges kun pga at han er for lille til mig.

Er passet med smed, vacc og tandraspning
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 116148
F: Grønvangs Bacardi
9703468
M: Sussi
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 09 juni 2010 kl. 19:11, og har været vist 18700 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider