Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Birkegårdens Catalina

Billede
Video
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 172 cm
 Rød
Catalina er en storrammet, dejlig hoppe med et super godt sind. Hun er en perfekt allroundhest til rytteren, der vil lidt af det hele ridemæssigt og eventuelt avle. Hun har en god takt og især springningen er hendes stærke side.

Dags dato er Catalina ikke i topform, men hun rides regelmæssigt. Dressurmæssigt vil hun hurtigt blive stævneklar på LC/LB-niveau. Hun er præsenteret for versader, skridt-galopovergange og kontragalop i dressurtræningen. I springningen trækker hun fint på springene og har en god rytme rundt på banen. Hun får et ekstra gear, når vi springer,

Hun har et dejligt temperament, rolig og nem at have med i byen, lader sig ikke ophidse af nye ting. Hun er kærlig og meget kontaktsøgende. Hun kan køres i trailer både alene og sammen med andre. Hun er redet på bane, i ridehus, på vej og i skov.

Catalina er holstener med præstationsafstamning kåret i DS i Dansk Varmblod. Catalina er efter Coronado og RDH-hoppen Carmen efter Corlando. Begge hingste er elitehingste. Det vil være oplagt at trække et føl på hende.

Catalina har været til dressurstævne tre gange i 2010 med godt resultat og placering (63-66%).

Vi har taget den svære beslutning at sælge Catalina, da vi vil skære ned i vores hestehold. Vi købte hende som føl, og hun har været hos os siden.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 111926
F: Coronado
DVE 508
M: Carmen
RDH 5128
MF: Corlando
DVE 476
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 29 august 2013 kl. 13:45, og har været vist 12531 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider