Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chairman 7

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Vallak
 30 år 
 180 cm
 Mørkebrun
Se beskrivelse under PART..
 
 
 

[Udlån/Udleje] Stor rar vallak søger halvpart med mulighed for udlån.

Se beskrivelse omkring udlån under PART..
 

[Part] Stor rar vallak søger halvpart med mulighed for udlån.

Om hesten:
Min springhest på 21 år blev sidste år pensioneret fra stævner. Han har tjent sin værnepligt i form af springning op til MA niveau, og har gjort det rigtig godt.

Han er en utrolig rar i omgang og meget kontaktsøgende vallak på 180 i stang. Han kan til tider være frisk at ride på, men ikke noget vildt.
Han er en stor mørkebrun holstener efter Caletto I.
Alt i alt en rigtig dejlig hest, som giver gode ture og elsker ens selskab.

Målet:
Målet er udelukkende at han bliver holdt i gang, med hyggeridning og skovture, og at han har det godt og bliver passet godt, som han virkelig har fortjent.
Han er stadig frisk og glad, og skal derfor holdes i gang. Han er i rimelig god form, og det er også muligt at ride undervisning på ham hvis man vil det.
Det bliver dog ikke muligt at springe på ham.

På nuværende tidpunkt står han i en hyggelig lille selvpasserstald mellem Beder og Malling tæt på oddervej. Hjælpsomme og søde piger færdes der dagligt. På stedet er der adgang til drænet ridebane og en ridehal på nabogården Stald Vallentin. Ridehuskort skal tilkøbes.

Du kan ride/passe ham så meget du lyster, men af tidsmæssige årsager har jeg brug for en som kan mindst 3 gange i ugen, da han har bedst af at blive rørt hver dag i form af ridning, skovtur, longearbejde eller skridttur.

Der er også mulighed for at låne ham fuldtids, hvis i passer godt sammen.
Ved evt. udlån kan han flytte stald efter aftale med mig, og efter lidt prøvetid. Dog skal han blive i Århus syd området, og der vil være krav om boksstørrelse og foldtid.

Indtil nu, er han blevet passet og redet mest af min søde og trofaste hestepasser på 16. Hun har desværre ikke mulighed for at ride ham mere, og derfor søger jeg en som vil overtage ham.

Om dig:
Du er mellem 15-70 år, ansvarsbevidst og har sans for at passe godt på et andet levende væsen, og kan tage hensyn til dets behov. Du er ikke nybegynder, og kender til daglig hestepasning, og kan håndtere en stor hest både i skov og på en ridebane.
Du er indstillet på at der til tider kan opstå ekstra behov for særlig pasning af en ældre hest (tænder, hove osv.). Du har både lyst og tid til at give ham en masse opmærksomhed.
Du passer også godt på udstyret, så det holder længere.

Vores aftale:
Det er for mig en stor tillidssag at låne denne hest ud, men hvis du passer godt på ham er jeg også meget fleksibel omkring hvad du ønsker. Det er vigtigt for mig, at alle parter er tilfredse :-)

På dine dage, har du ansvaret for alt pasning og ridning af hesten, samt udmugning, hente hø, blande foder, og give ham sit tilskudsfoder.
Én dag i ugen vil der også være indlukning af staldens 5 heste, samt eftermiddagsfodring. Èn gang i måneden kan vi deles om weekendturnus (Fodring ud/ind-lukning) efter aftale.

Pris per måned for halvpart er 500,- prisen eksklusiv ridehuskort (kun nødvendig i frostperiode).
I prisen er inkluderet smed, dyrlæge, tilskudsfoder, wrap, halm og godt fuldfoder til ældre hest osv.
Anden pris skal forhandles hvis han bliver flyttet i forbindelse med udlån.

Det hele lyder måske lidt tungt, men jeg vil gerne have klare linjer fra starten. Det plejer at være bedst for alle parter. Alt andet kan vi selvfølgelig snakke om :-)

Hvis du er interesseret, så ring til mig og få en snak.
Vh. Anne
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: DE321210109392
F:
DE321210604175
(HO DEU)
M: Ulme XVII
DE321210040282
(HO DEU)
MF:
DE321210100277
(HO DEU)
Dressur: LB-klasser
Spring: S-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 august 2013 kl. 11:53, og har været vist 4195 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider