Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Funny Spot (Basse)

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 19 år 
 118 cm
 Broget
Det er med STOR sorg at jeg skriver en salgs annonce på familiens øjesten og staldens maskot..

Funny Spot er alt hvad man kan ønske sig ved en pony, og overskriften siger alt om ham ;-) han er en pony som har en personlighed som spræder glæde til alle der kommer i stalden, han er den mest charmerende "lille" gut som man kun kan elske.. Han er uden tvivl en pony alle bemærker..

Spot er en 3ér pony på 118 cm høj, han er født i 2003 og passet med smed, dyrlæge og har chip og pas. Spot er tilredet og kan godt tåle at stå i længere perioder uden at blive dum. Han er en frem af gående pony og meget følsom og vil derfor være rigtig god til den lille lidt erfarende rytter. Han er meget lydhør på ben samt på bidet og går holdning ved let støtte. Han har ingen unoder.
Pt. bliver han ikke redet meget, men stadig kan jeg bare sætte et barn på ryggen af ham og trække en tur i skoven.

han går lige i trailer, og bliver klippet uden at vippe et øre.. Spot har gået som hingst frem til efteråret 2011 hvor han blev kastereret. Spot har bedækket en enkelt hoppe hos mig og hos tidligere ejer (avler) har gået med hopper frem til jeg købte ham, hvor han derfor har fået flere føl.

Da jeg købte Spot var han alt hvad jeg ikke ville ha til mine børn, men da min søn og jeg så hans salgsannonce viste jeg at ham måtte vi eje (min søn var da 3 år), så jeg spændte traileren på og kørte afsted.. han var 5 år og utilredet, hingst og kunne på ingen måde håndteres... man ganske kort tid hos os og Spot var den perfekte pony ;-)

Jeg sætter udelukkende Spot tilsalg pga. at vi ikke har får ham brugt optimal og jeg ønsker kun det bedste for denne fantastiske pony ;-)

Spot er passet med smed, vac, ormekur og tandlæge..
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 111720
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 01 maj 2015 kl. 10:40, og har været vist 12880 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider