Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freilupe Aagreen

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 30 år 
 163 cm
 Brun
----------------------R.I.P.------------------------

Freilupe Aagreen (i daglig tale kaldt Frida) er en utrolig sød og rar hoppe på 16 år. Hun elsker at bruge energi og er til tider meget frisk. I boksen er hun er reserveret overfor mennesker hun ikke kender, men knytter sig meget til sin rytter. Hun har nogle gode gangarter og er dygtig til både dressur og springning. Hun elsker at ride tur i både skov og til vandet, og er trafikvant. Hun siger intet til biler og busser. Hun har nogle gode gangarter, hvoraf traven klart er den bedste. Hun er dejlig at ride uden sadel i alle tre gangarter.
Hun er brun med en hvid sok og en stjerne. Hun har en meget lille pandelok, men en dejlig blød og tyk hale. Manen er tynd. Hun har fået 7 føl, og nogle stykker af dem kan ses lidt længere nede på siden.
Hun er en helt unik hest, og man skal lede længe efter en hest som hende. Hun vil gå igennem ild og vand for sin rytter, og prøver så godt hun kan og yder sit bedste.
Der står tilredet ved dressur og LC ved spring, men det er kun fordi vi endnu ikke har startet nogen dressurstævner. Vi har startet LE i spring, men hun springer højere til træning. Grunden til at der står LC ved spring, er fordi man ikke kunne vælge LE. Hun er ikke bange for vangrav, mur ellr spring med andet fyld. Hun er en fantasisk hest, og jeg kan mærke, at jeg begynder at kende hende rigtig godt, og jeg synes også hun er begyndt at føle sig mere tryg ved mig og kender også mig bedre.
_______________________________________

D. 5. april 2010: Frida går nu på de evige græsmarker. Hun måtte aflives pga. at hun brækkede bagbenet på folden. Jeg er så ked af at have mistet hende, hun var min første hest og jeg var meget tæt på hende. Jeg elsker hende SÅ højt, og glæder mig til en dag at se hende deroppe <3 R.I.P min engel, eneste ene og bedste ven, Frida.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: RDS 11827
208333199306324
9306324
DS 11827
F:
DVE 373
(DV DK)
M: Felina
DS 3685
(DV DK)
MF:
DH 109
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 21 november 2010 kl. 22:28, og har været vist 238 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider