Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pennardd Bethan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 27 år 
 146 cm
 Sort
Jeg søger en skovturspart ca. to gange om ugen til min søde 1'er pony, som jeg har haft i snart 15 år. Hun hedder Yasmin, og er en virkelig skøn Welsh Cob. Hun elsker at blive nusset, striglet og er rigtig "taknemmelig" for opmærksomheden i stalden. Hun er en ældre dame på 20 år, men det lader hun sig heldigvis ikke mærke med. Hun går i en privat løsdrift i Gurre med en lille stald til, og vi bor lige ved siden af Horserød Hegn, hvor vi dagligt rider tur i den skønne, friske natur - og du kan blive en del af det :-)

Hun er super nem at have med at gøre og kan rides ud alene såvel som med andre - både med og uden bid. Hun har ingen staldunoder og er også rigtig sød at trække tur med, hvis man har lyst til det.

Det er vigtigt for mig, at du har god kemi med Yas og holder af samværet med hesten. Om du primært er til skovture med lidt trav og galop eller udelukkende skridtture er for mig ligemeget :-) Så længe du er en rolig og ansvarsbevidst rytter, er jeg glad.

Hvis det hele fryser til om vinteren, kan vi købe adgang til et ridehus tæt på, men vi rider i skoven, så længe det kan lade sig gøre. Der er ingen pligter forbundet med parten, så der skal hverken fodres, muges eller lukkes ind/ud. Det vil sige, at når du tager op til Yas, kan du gøre det når som helst på dagen, og tiden går 100% med hende og ikke med praktiske gøremål.

Du må helst ikke være over 1.70 m eller veje mere end 65 kilo for at passe til hende i størrelsen, og det er et krav, at du har mere end to års rideerfaring. Hun duer ikke som trækpony for små børn, så du skal gerne være en ung pige/lille voksen, der selv har lyst til nogle rolige ture i skoven på hesteryg. Jeg tør godt love, at det er terapi for sjælen :-) Hvis du kan ride to hverdage om ugen, passer det mig aller bedst.

Hvis Yas lyder som noget for dig, er du velkommen til at give mig et kald, sende en sms eller maile mig. Parten koster 500 kr. om måneden.
 
 
 
 

[Part] Sød skovturspart søges

Der er ingen staldpligter forbundet med part på Yas. Dog forventer jeg, at du er en rutineret, mødestabil og ansvarsfuld rytter. Jeg ser gerne, at du er mindst 15 år gammel eller en lille voksen. Du må bare ikke være over 1.70 m, eller veje mere end 65 kg (jeg er selv 1.66 m og vejer 56 kg - se evt. billede). Der vil ikke være mulighed for stævner. Parten koster 500 kr. om måneden.
Jeg bor selv i København NV, hvorfra det tager 30 minutter at køre derop, og de minutter får du så igen i den anden ende, da du ikke skal bruge tid på at muge ud og fodre :-)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: M109651
9609109
F:
H40441
M: Parc Helen
M54600 WE
MF:
12193 WSB
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 13 juli 2016 kl. 10:11, og har været vist 23505 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider