Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

God Send Me F

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 158 cm
 Rød
I 2007 så God Send Me F dagens lys - med lidt hjælp fra nogle gode venner. Hun er efter min hoppe Faxa, som er kåret i DH på fløjen og Thomas Velins Godsend du Reverdy som har gået utallige GP-springninger med succes.

Røde som hun kaldes i daglig tale, lever FULDT ud op til sin hårfarve SUK! Lige så fantastisk omgængelig, kælen og dejlig hun kan være - lige så dominerende og emsig kan hun også være. Med andre ord kræver hun en meget konsekvent "hånd" for at hun ikke kommer i tvivl om hvor grænserne er...

Hun var supernem at tilride, i løbet af 5 dage med maks. 15 min arbejde pr. dag gik hun skridt, trav og galop løs og var fuldt styrbar samt forstod til fulde både start og stop - skønt!

Siden da er hun blevet redet en masse i terræn, er blevet sprunget, har været til stævner og dyreskue og en bunke andet "spas". Langt det meste tager hun med ophøjet ro - dog er ponyer LIIIIIDT farlige...;o)

Pt er hun min "comforthest" (nyt for konehest ;o)...) - og det job udfylder hun rigtig fint.

Sidste nyt er at Røde d. 6/7/2016 blev skannet drægtig med Låddenhøjs Inox - så med lidt held står der en WPBR palominofølle på matriklen næste sommer :o)

WPBR ungen "Gulemule" (aka "Count Me In GF") kom til verden 10/5/2017 - alt gik lige efter bogen. Han er supersmart og ædel, galoperer langt over middel og er lærenem og med "nerve" nok til at det er sjovt at arbejde med ham. Han ser ud til at holde ponymål...
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0702988
F:
DVH 853
(DV DK)
M: Faxa
9802734
(DV DK)
MF:
DVH 631
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 09 august 2018 kl. 01:04, og har været vist 1515 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider