Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosengårdens Picasso

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hingst
 16 år 
 118 cm
 Rød
Picasso er en meget rolig og omgængelig hingst - dog har han nu fået øjnene op for damerne ;-) Picasso har livstidslicens ved Welshforeningen, så alle hans afkom får welsh papirer. Picasso's første afkom kom her i 2012, og det ser særdeles lovende ud. Der skulle gerne komme 3 afkom mere i 2013.

Det der primært kendetegner Picasso, det er hans rigtig gode forpart, og særdeles gode bevægelse, han er flere gange blevet bedømt med excellent trav.

Til dagligt rides Picasso af en 11 årig pige. Han er enormt sød under rytter, også når der er andre heste på banen. Picasso er også tilkørt, så er vejret godt, så kører vi gerne en tur i skoven.

Picasso er shower et par gange, med rigtig godt resultat bla.
Den 15/5 2010 - plagskuet i Brovst, selvom han var i kraftig vækst, så gik det rigtig godt. Målet var, at han skulle afsted, have oplevelsen, og så skulle selve mønstringen gå optimalt. Men han overraskede os, fik 8778 og 8 i helhed og en flot beskrivelse :-) Samt en flot rød roset (1. præmie). De var 3 2års hingste i holdet.

Juli 2011: Jysk sommershow hvor han gik fløj i 3års holdet og fik en rød rosette. Senere på dagen blev han reserve ungdyrschampion (føl - 4 år) for sec. A og 'nr. 3' i konkurrencen om supreme champion sec. A. Han var rigtig sød at have med, selvom han fortalte at han var hingst. I beskrivelsen blev hans kønne hoved, gode forpart og særdeles gode forbensbevægelse i trav fremhævet. Han var desværre for spændt til at skridte ordentlig, pga. alle de lækre damer :)

Picasso er ud af en særdeles god afstamning, faren harvest Universal Soldier, er kåret 1.klasse og far til utallige sejrrige afkom, bla. Harvest Nobleman. Moren Rosengårdens Petunia, har bla. vundet guld og blevet dagens 2 års hoppe i Sverige, fløjhoppe og årets danskavlede hoppe på tværs af alle sectioner til kåring som 3 års, fået sølv til landsskuet i goldhoppekonkurrensen i 2010, og blevet dagens hest til Løgstør dyrskue i 2011.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333WE0802598
F:
WMH 146
(WA DK)
M: Rosengårdens Petunia
WM 1023
(WA DK)
MF:
WMH 135
(WA DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:

Afkom til salg i 2. led

Sejlstrups Diva (208333WE2130062)
Flere oplysninger om "Rosengårdens Picasso", herunder også afkom, der ikke er til salg, kan du se på HesteData ved at klikke på HesteData ovenfor. Fuld adgang til HesteData fås mod betaling eller (gratis) ved indmeldelse i et avlsforbund, der er tilknyttet Videncentret for Landbrug.
Stamtavle
Senest rettet 28 maj 2012 kl. 08:40, og har været vist 697 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider