Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thorup's Manilla

Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 152 cm
 Brun
Manilla lånes ud, da jeg ikke føler, at jeg kan give hende den opmærksomhed som hun fortjener.

Hun er en sød, rolig og utrolig omgængelig lille hest. Hun udlånes som hyggehest, og hun vil være ideel for en turrytter eller en som går op i horsemanship.
Manilla er 100% trafiksikker, og er generelt super på tur. Hun kan både rides alene og sammen med andre. Hun er frisk og fremadgående, men på en god måde. Hun er ikke en hest, som let bliver bange for ting, men tager det meste i stiv arm.
Hun er en hest som sagtens kan stå stille i længere tid uden du kan mærke forskel, når du sætter dig op igen. Er du til en stille og rolig skridttur uden sadel eller vil du gerne fræse over stubmarken, så er det heller intet problem.

Manilla elsker at blive nusset og hygge om. Det er derfor vigtigt for mig, at du vægter disse ting rigtig højt, da hun er et rigtig nussehoved.

Da Manilla desværre ikke har den bedste fortid, og også har et par dårlige oplevelser med sig, accepterer jeg på ingen måder ikke, at du finder det okay at slå eller råbe højt af hende. Hun skal af disse grunde også rides uden bid, og dette skal også accepteres, da Manilla slet ikke fungerer med bid. Jeg har selv tilredet hende, og hun er tilredet ud fra ben og sæde, og hun er 100% styrbar uden bid. Hun er blevet redet med hackamore, sidepull og rebgrime.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret eller har spørgsmål :)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200300924
F:
SPH 121
(SP DK)
M: Martilla
SDS 168
(SP DK)
MF:
ESPH 95
(SP DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 21 august 2014 kl. 21:24, og har været vist 12562 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider