Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Calando

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 22 år 
 170 cm
 Brun
Calando er en dejlig dreng med et skønt temperament. Han bruges pt. ikke, da jeg har fået tvillinger for et års tid siden, og må indse, at jeg ikke rigtig kommer i gang med at træne ham stabilt igen lige foreløbig :)

Han er sød både på fold, på stald og under rytter. Han er nem at håndtere og der er intet ondt skabt i ham. Han kan dog godt være en vågen kamel ind imellem, men det skyldes naturligvis manglende træning.

Calando står opstaldet på en privat gård fyldt med søde mennesker :)
 
 
 
 

[Part] Dejlig vallak søger part - 6650

Da jeg for et års tid siden har fået tvillinger, og derfor ikke har ret meget tid, søger jeg en sød person, der har lyst til at nusse, træne og ride min dejlige gadedreng af en hyphest.

Calando er en 11-årig vallak (Oldenborg/Holstener) på ca. 170 i stang, som har et skønt temperament. Han er nem at håndtere og generelt flink og rar at have med at gøre. Han er ikke redet ret meget i en lang periode pga. graviditet og bagefter et par livlige tvillinger, der tager al min tid :) Det betyder, at han nu stille og roligt skal til at i gang med genoptræningen igen, og det er her, du kommer ind i billedet :)

Calando står opstaldet i en dejlig stald lidt uden for Brørup (kun et par km. fra togstationen), hvor der er fin stald med søde opstaldere (5 stk.), nyanlagt 20x40 ridebane samt mindre men rigtig god ridehal. Der er adgang til springmateriale samt diverse ting og sager til alternativ træning, så der er flere forskellige ting at gå igang med :) Skoven ligger ca. 10 minutters skridt fra stalden, så der er også gode turmuligheder.

Calando trænes efter Blue-Berry-Hill principper, så du skal være indstillet på en anderledes, men fantastisk træningsform, hvor hest og rytter sammen opnår gode resultater på en sjov og hestevenlig måde. Der er uddannet BBH-instruktør på stedet, hvilket give gode muligheder for undervisning.

Hvilken person passer til Calando? Du passer til Calando, hvis du har mod på at ride stor hest ud fra ovenstående metoder, og du har god tålmodighed og kan grine af en lidt tosset hest i ny og næ. Calando kan godt lide en varieret træning, så hvis du har lyst til at prøve andre ting ud over dressur, er hesten her. Agility, trec, klikker-træning, tur-ridning, dressur osv. Calando kan bruges til det hele, og han er god til det, hvis han bliver trænet korrekt :)

Er du interesseret i stævner, kan dette også lade sig gøre, når han igen er klar til det. Jeg ejer selv en (halv) trailer som står på stedet og frit kan benyttes til transport.

Jeg søger helst en voksen person over 18 år, da Calando er en stor hest. Er du yngre, kræves fuld forældreopbakning. Af ovenstående grund, skal du som minimum være vant til håndtere heste. Ud over det, er der ingen krav om ridemæssig kunnen - Alt kan læres :)

Du kan mere eller mindre få Calando som din egen, da jeg pt. har rigeligt at se til med to små rollinger, og derfor ikke kommer til at bruge ham særlig meget. Så længe du behandler ham rigtig godt, kan du bruge ham til det, du har lyst til. Jeg vil dog sætte som krav, at der modtages undervisning hos Louise Agner, som er stedets uddannede BBH-instruktør (og ejer af stalden), så vi bruger samme træningsmetoder.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt mig endelig. Calando går i løsdrift sammen med 4 andre vallakker. Parten koster som udgangspunkt ikke noget, men du skal hjælpe mig lidt med lidt staldarbejde - Det er der dog ikke meget af :)

Venlig hilsen Jannie
 
 
HesteData Google
ID: 0206358
F: Calan
DV
M: Divina
Oldenborg
MF: Django/Diplomat
Oldenborg
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 24 juni 2014 kl. 09:43, og har været vist 6625 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider