Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bomgaardens Baloo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 22 år 
 167 cm
 Brun
NB! På videoen er det en af de første gange Baloo prøver at gå med kandar, hvorfor han selvfølgelig rides løst rundt.

Baloo har bevægelse langt over middel, meget taktfast og rummelig.
Bevægelseskapacitet til GP klasser, med rette rytter.

Er sent tilredet og langsomt uddannet, derfor ikke alderssvarende.

Baloo er gennem de sidste måneder, sprunget en del mere, da han virkelig elsker dette! Han er sprunget af en veninde, som af sin berider, vurderes klar til LC og LB1* spring med ham. Baloo mangler teknik, men springer 100% med hjerte! Han springer gerne i skoven, i vand, alt fyld - rid ham på, og han hopper!

Han kan dog alle LA- øvelser i dressur, og vi øver også enkelte til M.
Baloo øves i de sidste La- øvelser, som traverserne og overgangen fra galop til skridt, og er utrolig lærenem. Derudover leger vi lidt med øvelser som arbejdspirouetter, samt traverser i galop.


Nem i alle henseender - kræver dog en rytter, som giver sig lidt tid til at lære ham at kende, især indenfor dressuren, da han kan være lidt en "enmandshest" (man skal lære hans knapper at kende). Han kan være lidt kompliceret til start - men er nem når man først er van til ham, og han har lært ny rytter at kende.

Baloo er simpelthen en drømmehest! Hest med mere særpræget personlig skal man lede længe efter, han er en hest der virkelig sætter et hovtryk i ens hjerte, en sjæleven og en livsledsager!

Vil være oplagt military/jagtemne, da han er dressuruddannet samt ELSKER skoven + spring!
 
 
 

[Udlån/Udleje] Spring, jagt, military ALLROUND? UNIK hest!

Jeg søger en kompetent voksenrytter til min fantastiske hest, da jeg desværre ikke selv har tiden til at blive ved at ride ham dagligt. Jeg har et fuldtidsstudium, som her på kandidaten spidser til, samtidig med jeg rider min kat. 1 salgspony, og skal igang med genoptræning af en hest jeg lige har fået opereret.

Derfor må en af dem nedprioriteres, og det blev Baloo. Det blev det, fordi han ELSKER at springe, og her er jeg simpelthen for rusten.

Jeg søger derfor en rytter, som skal være over 18 år. Jeg er ikke interesseret i at låne ud, til useriøs teenager. Som udgangspunkt fra Øst, midt eller nordjylland.

Som du kan læse, kan Baloo en masse dressurteknisk. Det er dog ikke mit ønske, at han skal ud og tæskes igennem en masse dressurstævner. Han har ikke hjertet med, på samme måde, som han har i springningen.
Derfor søger jeg en erfaren springrytter, som kan som min. sin grundridning i dressur også. Jeg tænker måske en LA/LA rytter, eller lign. Ikke at det behøver være startet til stævner, men i niveau. Det er et krav, at han startes til stævner, og springes til undervisning 1gang ugentligt.

Låner står for alle basale udgifter, som opstaldning, foder, smed, tænder osv. Resten snakker vi om.

ALT udstyr kan medlånes, dvs. både dressur og springsadel, trense, dækner, gamacher, tæpper osv. Men har du egne sadler, er et klart at foretrække.

Jeg kan kontaktes herinde, hvor du skriver en besked og forklarer om dig selv. Så kan du ligge et tlf nummer, så jeg evt.kan ringe dig op efterfølgende.
Flere billeder og videoer haves på facebook.
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 0102217
208333200102217
F:
DVH 696
(DV DK)
M: Lanell
RDH 4197
(DV DK)
MF:
DH 435
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 01 marts 2016 kl. 09:53, og har været vist 49027 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider