Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Magnifique

Billede
Billede
Billede
Video

(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 2004
 163 cm
 Mørkebrun
Magnifique er en utrolig smuk og charmerende hest, som er dejlig at arbejde med. Hun har et fantastisk temperament, og er nem at have med i byen. Jeg har selv avlet hende, og ved derfor også 100% hvad hun har oplevet. Jeg har desuden selv redet hende til og brugt horsemanship metoder. Hun er meget nem at læsse og er sød på skovture og vil også gerne springe. Dette er dog kun gjort ganske lidt pga rytter, men er løssprunget jævnligt.
Hun har en dejlig udstråling og tre gode gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves. Hun kan øvelserne til alle la-klasser, og har startet til og med la4. Hun har potentiale til meget mere og er meget lærenem,så med den rigtige rytter vil hun kunne komme langt.
Magnifique er desuden en rigtig hyggetrold, der elsker at blive nusset om og hun har behov for at komme på fold hver dag. Hun har aldrig været syg eller halt og er passet med vacc., smed, tænder, ormekure osv.
Hun har netop haft en kortere pause pga. graviditet, og sælges derfor billigt lige nu, men prisen vil stige i takt med uddannelse. Hun sælges KUN pga. manglende tid og kun til det rigtige hjem
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0402829
F:
DVE 700
(DV DK)
M: Åtoftens Piquett
9102724
(DV DK)
MF:
DVE 250
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 25 marts 2018 kl. 00:00, og har været vist 8364 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider