Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isabaue

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 26 år 
 162 cm
 Broget
Når du har mødt Isabaue vil du sige, at du aldrig har mødt en hest som hende. Hun har et meget stort hjerte af guld og et fantastisk dejligt sind. Man bliver simpelthen afhængig af at være sammen med hende og derfor har jeg også beholdt hende i 14 år og hun skal aldrig sælges
Desværre har hun pådraget sig en mindre skade på begge bagben ved forkert ridning, men har nu stået i 3/4 år og er kommet sig 98 %. Hun mangler lige noget genoptræning til at nå de sidste 2 %.
Hun har tidligere bestået sin materielprøve med 5 10 taller, hun er kåret i henholdsvis Dansk Pintoforening og Dansk Varmblod. Reddet LA4 dressur og sprunget LB.
Hun er mor til 2 afkom, hvoraf den ene blev alvsgodkendt hinst i Dansk Pintoforening.
 
 
 
 

[Part] HJÆLP TIL GENOPTRÆNING OG RIDNING

Isabaue har brug for at blive genoptrænet hver anden dag med at blive trukket rundt på stor bane, nusset og forkælet af den som har lysten til det. Når vi så har fået sat lidt flere muskler på hende, har vi skoven som nabo og super dejlig udedørs ridebane.
Hun kommer nok aldrig til at springe igen eller gå stævner, men hun mangler opmærksomhed og kærlighed og ikke mindst genoptræning.
Så er du den voksne ansvarlige pige, som er vant til at omgås heste, men ikke har den store passion for de mange rideture lige nu, men gerne vil være en del af en genoptræning af jordens dejligste hest, så kontakt mig snarest muligt.
Har du måske mulighed for at være sammen med hende 2-3 gange om ugen, gå med hende, nusse hende og gi hende opmærksomhed (muge hendes boks og ordre foder (tager 15 min)), ville det være en god mulighed for at lære hende at kende inden du sætter dig på ryggen af hende når hun er klar.
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 9701071
PIN 404
F:
PIH 1
(PI DK)
M: Kova
9030790
(LU DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 14 april 2014 kl. 14:38, og har været vist 10064 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider