Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Candy Man

Billede
Billede
Billede
Billede

 Småhest, blanding
 Vallak
 34 år 
 152 cm
 Lys skimmel
CandyMan er en blanding af connemara og fuldblod. Han er meget sød og ukompliceret, nysgerrig og kvik i hovedet. På skovture er han en vågen men absolut pålidelig hest, der nyder en god trav og en sund galop. Han er en god, venlig og social vallak i forhold til de andre heste. Dertil er han umådelig charmerende og smuk.

Jeg har haft ham i over 10 år, og fra oktober-maj står han i boks om natten og er på jordfold om dagen sammen med de andre vallakker. Fra maj-september går han på sommerfold lige i nærheden.

 
 
 
 

[Part] I skoven en gang om ugen

Jeg søger en skovturspart snarest muligt. Du skal have tid og lyst til at passe og ride min søde og ukomplicerede hest 1 gang om ugen og til at hjælpe til i ferier. Den faste dag vil en hverdag, om eftermiddagen.

Du skal have erfaring med at passe hest, være i en selvpasserstald og ride på vej og i skov og du skal være over 20 år. Det er meget vigtigt for mig, at du har masser af tid til min hest og er klar på at prioritere 3-4 timer den dag, du har ham. Du skal være absolut stabil på de dage, du har ham.

Du skal muge, ordne foder og rydde op efter dig selv. Stalden er placeret lige ved Dyrehaven og er rigtig hyggelig og social med søde heste og ejere/parter.

Prisen er 400 kr om måneden.

Skriv lidt om dig selv og lad os så alle tre mødes!
 
 
ID: HST 10568
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 april 2013 kl. 21:35, og har været vist 24821 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider