Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bøgelys Capri

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 25 år 
 170 cm
 Brun
Capri er en rigtig drenger*v, med et rigtig godt temperament. Bukke, stejle og være vild, det gør man på marken, sammen med de andre drenge.

Han er altid god for en lille skridttur, eller rolig galop i vandkanten - skal der mere fart på, kan det også sagtens lade sig gøre, selv om det med at løbe rigtig hurtigt på stranden var noget man skulle lære.

Øvelsesmæssigt er han klar til en LA4-LA5. Travøgningerne mangler noget arbejde - det har jeg aldrig været god til, så det har han ikke rigtig fået lært endnu. Men det kommer stille og roligt.
Han kan desuden versader og traverser i alle gangarter. Han har anlæg for galop øvelserne, og har snuset til galop pirouetter og changementer.

Han har været startet på distriktsplan til og med LA5.
Han er rigtig sød at have med i byen, kan stå bundet til traileren og tager i det hele taget det hele med ophøjet ro.

Spring har jeg ikke rigtig mod til - han har løssprunget, sprunget lidt med tidligere parter og sprunget et par gange med en rutineret spring rytter, der mente at han helt klart har anlæg for spring. Nuværende part går til "dressur-spring" med ham, hvilket han nyder.

Pga. min sygdom rider jeg ham ikke selv så meget, derfor har han en rigtig sød part, der rider ham rigtig godt, er rigtig glad for ham, og som han er rigtig glad for. Efter et skift af underviser i efteråret 2011, rykker Capri sig rigtig meget i dressuren.


D. 28. juli 2013 opnåede Capri og jeg at have 10 års jubilæum. Noget jeg ikke helt havde regnet med at vi ville opnå, især ikke med alle de gange han har været skadet.

Ridningsmæssigt rykker han stille og roligt fremad, kandaret er kommet frem, og chancementerne er en del af træningen - selv om Capri synes det er svært. Måske er drømmen om at se ham i en MB start, ikke helt så langt væk længere :-)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9806847
208333199806847
F:
DVE 475
(DV DK)
M: Renate
DS 5413
(DV DK)
MF:
DH 281
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 29 juli 2013 kl. 19:30, og har været vist 1515 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider