Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rocky

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 12 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Rocky er en dejlig friser/whelsh cob blanding. Han er en vallak fra 2005 og jeg har købt ham direkte fra avler, som 3 års.

Han er en skøn hest, med et godt temperament og et godt hoved. Han er meget imødekommende og venlig. Jeg har selv tilredet ham og trænet ham op, med hjælp fra mine trænere (Ute Lehmann, Honza Blaha m.m.).

Han er trænet i jordarbejde og er super god til det. Han er meget øvet i sin grundtræning. En virkelig opmærksom, lydig og nem hest. Han er også nået langt i dressur og der er påbegyndt skridtpiuette og flyvende changement. Han er veltrænet i galopanspring fra skridt, den anholdende hjælp (også fra sædet), versade, schenkelvigning (skridt, trav), traversade, renversade (skridt) mv.
Han har stort talent for både dressur og spring. Han har sprunget 1.10m uden problemer og har en god teknik desuden er han meget sikker og modig.
Han rides meget bidløst, i fx rebgrime eller kapsun, uden problemer, dette går han bedre på end bid, rytteren skal bare være meget præcis i sine hjælpere.

Jeg har startet få stævner, både spring, dressur, agility, trail og jordarbejde. Jeg fik placeringer i agility, trail og spring. Se evt. DHE træfs hjemmeside.

Dejlig hest hele vejen rundt
 
 
 
 
 
 
ID: HST 96755
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 25 februar 2015 kl. 11:28, og har været vist 7022 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider