Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mahogany

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 26 år 
 170 cm
 Rød
Desværre må jeg af tidsmæssige og personlige årsager sælge min dejlige hest. Han er en dejlig selvgående og fremadsøgende dreng. Meget let på alle hjælperne.

Han elsker al opmærksomhed og vil altid gerne ud af boksen, også selvom han lige har fået mad. Går lige op i trailer og er nem at have med i byen. Får lige lidt ekstra tænding til stævner, men glor aldrig. Jeg har mest redet ham til dressurstævner, men også nogle springstævner. Placeret i LB-mini på distriksplan og har vundet til og med LA2 dressur 6 gange. Har de sidste to år gået LA4 og en enkelt MB0. God til sidebevægelser og aldrig stiv. Dog ikke en begynderhest, da han er følsom for både hånd og ben. Jeg har værelset fyldt med hans rosetter :)

Springer rigtig godt, med god kraft. Meget nem. Springer alt og stopper aldrig. Springer til hverdag baner på 110. Har netop gået to fejlfrie LC'er på slangerup-lynge. Har sprunget trippelbar på 130 med mig. Har også gået lidt military, som han gør fint. Har aldrig rørt forhindringerne. Springer gerne i vand og hvad der ellers er.

Jeg har haft ham i 5½ år og har købt ham direkte fra avler. Han er ikke brugt meget, så han er bestemt ikke slidt. Sød og rar i skoven og elsker en god galop. Kan nemt rides alene eller sammen med andre. Trives bedst med motion dagligt. Går fint "til biddet" i longe kun med kapsun.

Passet efter alle kunstens regler med smed, tandlæge, dyrlæge og vacciner. Går kun med forsko.

Sælges kun til det helt rigtige og blivende hjem. Jeg vil meget gerne havde mulighed for at følge med i hans liv fremover. Mulighed for at købe alt i udstyr med mod passende merpris.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 9800775
208333199800775
F:
DVE 373
(DV DK)
M: Amazing Grace
DR 142
(DV DK)
MF:
DE333330300280
(OS DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 21 november 2010 kl. 13:13, og har været vist 2303 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider