Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coroneti

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Holstener  
 Hoppe
 25 år 
 166 cm
 Brun
Holstenerhoppe.

Hun er kåret i DH i Dansk Varmblod.

Coroneti har startet LB og LA til c-stævner med placering, men er desværre blevet skadet og stoppede dermed som ridehest. Hun er pt. rentgående.

Hun har avlet to føl. Det ene er efter Corratus (Elleys Quinty fra 2006, kåret RDH i sommers) og det andet efter Quinton (2009), begge hopper.

Faren er Cornetto som har et samlet springindeks på 145 (2009) og var selv a-hest i springning.

Moderen Hannah er kåret DH i Dansk Varmblod. Hannah er kåret i hovedstambogen og elitehoppe i det tyske Holstenerforbund. Hannah har en helbroder ved navn Lipton, der har deltaget i olympiaden i Barcelona og to verdensmesterskaber i Stockholm og Finland. Lipton var kåret i Sverige og redet af Ulrica Hedin der i mange år var på det svenske landshold.

Mormor er Lady Felicia som er kåret i hovedstambogen i det tyske Holstenerforbund. Lady Felicia er mormor til flere springafkom på A-plan.

Morfaren er elitehingsten Limelight som har gået s klasser i spring og Intermediaire i dressur. Han har slået meget igennem i avlen og har leveret rigtig gode dressur- og springheste.

Hun er stubepiber, men dette har ikke indvirket på hendes sportspræstationer eller den daglige ridning. Ingen af hendes føl har fået konstateret strubepibning.

Video hvor hoppen går konkurrence kan ses på youtube.

Hun er forsøgt ifolet, men det er ikke lykkedes. Hun har fået foretaget svaberprøve som var ren, og er blevet skyllet efter sidste inseminering, hun er ligeledes syet. Hun er derfor klar til at blive drægtig til foråret.

Der er mulighed for, at hun kan anvendes til stævnebrug igen, da hun i en periode har været trænet op og blevet sprunget uden hun blev halt, men der gives ingen garantier.

Hun er passet med vaccination.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 210128399
DE321210128399
F:
DVH 593
(DV DK)
M: Hannah (Liva Garbo)
210420393
(HO DEU)
MF:
DVE 266
(DV DK)
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 13 august 2017 kl. 15:06, og har været vist 22006 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider