Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mora

Billede
Billede
Video
Video

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 162 cm
 Rød
Mora står opstaldet på dejlig gård med en fantastisk udendørs bane på 20 x 60 samt ridehus på 20x58 og helvægspejl. Mora er en 162 i stang rød engelsk fuldblod og araber blanding med et super godt hoved. Hun har ingen unoder, og er flink og rar. Hun er super adræt og smidig, og danser sig igennem øvelser som schenkelvigninger og versader osv. Hun kan alt undtagen piaff og passage. Mora er en hest jeg reddede fra mishandling i Spanien, og skal derfor have meget rolige mennesker omkring sig. Mora rides efter klassisk dressur, lang rund og dyb, og i en bomløs dressur sadel.
Stalden ligger 30 min fra Kbh.
 
 
 
 

[Part] Dressurpart søges til dygtig hoppe

Dressur part søges til dygtig hoppe. Vi søger en part til 2-3 gange pr uge, og parten skal være over 18 år. Hoppen går op til M dressur, men kan blive varm, så hun skal have en rolig rytter, som rider fra sit sæde.
Mora kan alle sidebevægelser, og changerer uden at svede:) hun er meget nobel og flink, og super opdragen, men som alle hopper, kan hun stresse og blive tændt, og skal derfor rides af en rolig rytter, med en rolig hånd, og et stabilt sæde. Jeg leder efter en part, som kan ride dressur på mora. Der er mulighed for undervisning på stedet. Kontakt kun pr telefon eller SMS. Parten koster for 2 dage pr uge 1000 kr pr måned, og 1100kr for 3 gange uge. Mora står i en stald med fuldpas. Man skal bare ride og hygge.
 
 
Video
ID: HST 93264
F: Ollar
M: Celosa
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 14 november 2017 kl. 12:23, og har været vist 32012 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider