Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sonorous Echo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hingst
 9 år 
 150 cm
 Palomino
Lovende ung hingst med masser af udtryk og hingstepræg og et yderst vindende væsen... Han er en nysgerrig, optimistisk og opsøgende pilfinger som kan få meget sjov ud af lidt.

Echo blev på Hingstedagen i Viborg foråret 2012 efter blot få måneders ridning tildelt 9 i ridelighedskarakter af dommerne og blev andenbedste i gangartsklassen for ungheste :-)

Efter en pause og derefter blot 1½ måneds ridning, har han sidst i 2012 gået 30-dages stationsafprøvning med bl.a. adskillige 8- og 9-taller for ridelighed og temperament. Hans trav mangler endnu lidt styrke i at komme helt til udtryk, men han skridter til 8½ og har også allerede fin bæring i galop. Han svarer godt og korrekt frem.

Han springer villigt, mangler dog rutine. idet vi ikke har prioriteret det ret højt endnu. Han ville elske terrænspringning/military, da han kunne fortsætte med at galopere i det uendelige vel at mærke uden at blive hidsig og uden at miste pusten. - Den hest elsker bare at have vind i håret og at arbejde :-)

Echo er af egen avl. Han er helbror til Maredsous la Belle, som i 2009 som 3-års blev kåret i PSA med 8 i helhed og tilmed vandt titlen som Bedste Palominohoppe og oveni blev nr. 2 i en tæt farvebedømmelse.

Far:
Marcant er en smart og yderst typefuld ox-hingst af super afstamning både show- og brugsmæssigt. Han har opnået guldmedalje på show og endvidere bestået den fælles materialprøve. Han har en samarbejdsvilje ud over det sædvanlige!

Mor:
Sonora er en uhørt smuk hoppe ud af anerkendte linier. Hun er kåret i PSA med 8 i helhed. Hun er non-seasonable og har en utrolig flot farve.

Echo er godkendt som EU-hingst via BPS i 2011. Han er DNA-testet/afstamningskontrolleret og har gennemgået klinisk dyrlægeundersøgelse m.h.p. anvendelse til avl. Han har endvidere været igennem røntgen af ben + ryg (klasse 1-2 d. 16./9. 2011). Han har som det fremgår aflagt 30-dages materialprøve her i 2012. Han er ikke forsøgt målt til pony, da jeg ingen interesse har i det. 2012 var hans første følårgang og den var meget tilfredsstillende idet han slog meget igennem.
 

[Bedækning] Gyldent sind såvel som gyldent skind!

DEN KOMMENDE SÆSON:

Indberetning til Landscentret (VFL) samt opstaldning og evt. udgifter til dyrlæge er ikke inkluderet i prisen. Inkluderet er dog 5 dages opstaldning - herefter er prisen 50,- per påbegyndt døgn.

Han vil primært stå til rådighed i maj og juni. Derefter kun efter nærmere aftale.

Send gerne sms!
Pris: 3.000,00 DKK
 
 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PS0801917
F:   Link
OX 3110
M: Stargold´s Sonora   Link
9903057
MF:
PAH 23
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 30 marts 2014 kl. 08:29, og har været vist 11512 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider