Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sonorous Echo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hingst
 15 år 
 150 cm
 Palomino
Palominohingst Sonorous Echo
Echo har - udover sin fantastisk flotte farve (nonseasonable) - masser af udtryk og hingstepræg og et yderst vindende væsen... Han er en nysgerrig, optimistisk og opsøgende pilfinger som kan få meget sjov ud af lidt. Påvist forædlingsprocent 54,3%

Bedømmelser
Echo blev som ganske ung på Hingstedagen i Viborg foråret 2012 efter blot få måneders ridning tildelt 9 i ridelighedskarakter af dommerne og blev andenbedste i gangartsklassen for ungheste :-)

Efter en pause og derefter blot 1½ måneds ridning, gik han sidst i 2012 en 30-dages stationsafprøvning.
Træningsbeskrivelse: "Hingsten er særdeles rar og omgængelig i stalden. Hingsten har et særdeles godt temperament. Hingsten udviser god ridelighed og arbejdslyst. Hingsten har en god skridt, kunne ønskes mere bæring og afskub i trav. Hingsten springer med middel teknik og kapacitet. Konkurrenceegenskaber gode i dressur og middel i springning. Prøven gennemført."
Han fik 9-taller for Temperament og Opførsel, Træningskarakter 8,5, 8,5 for sin Skridt også, Ridelighed 8, Ridelighed Spring 8, Taksation løs 8...
Han manglede endnu noget styrke på daværende tidspunkt, men har udviklet sig særdeles tilfredsstillende, er dog pga. personlige årsager hos ejer ikke promoveret på stævnepladserne.

Afstamning
Far:
Marcant var en smart og yderst typefuld ox-hingst i ponymål. Super afstamning både show- og brugsmæssigt. Han opnåede guldmedalje på show flere gange og bestod endvidere (som en af få OX hingste i DK) den fælles materialprøve. Han havde en samarbejdsvilje ud over det sædvanlige!

Mor:
Sonora er en uhørt smuk hoppe ud af en af de allerførste anerkendte palominolinier i Danmark. Hun er kåret i hovedafsnittet i PSA med 8 i helhed. Hun er non-seasonable og har en utrolig flot farve.

Søskende og eget afkom
Echo er af egen avl. Han er helbror til Maredsous la Belle, som i 2009 som 3-års blev kåret i PSA med 8 i helhed og tilmed vandt titlen som Bedste Palominohoppe og oveni blev nr. 2 i en tæt farvebedømmelse. En halvsøster efter samme far blev udnævnt til Skuets Bedste Hoppe på Det Østjyske Dyrskue i Horsens i 2018.

Echo har hel- og halvsøskende som gør sig godt både indenfor dressur, spring, distance, mounted games og han har selv afkom i ponystørrelse som netop har taget hul på PRI-klasser. Han har kun været udbudt i meget begrænset omfang grundet personlige årsager hos ejer. Han har hidtil især avlet godt på welshhopper samt storrammede hopper som er stærke i traven.

Godkendelser
Echo er godkendt som EU-hingst via British Palomino Society i 2011. Han er DNA-testet/afstamningskontrolleret og har gennemgået klinisk dyrlægeundersøgelse m.h.p. anvendelse til avl. Han har endvidere været igennem røntgen af ben + ryg (klasse 1-2 d. 16./9. 2011).

Registrering af afkom
Der er mulighed for registrering af afkom hos enten SEGES (tildeles i så fald grønt pas som blanding med fuld 3-leddet afstamning) eller med (DNA-kontrol) hos BPS. Hoppens farve er uden betydning for registrering af afkommet. Ved registrering hos BPS vil cremello- og palominofarvet afkom senere kunne stilles til kåring i PSA i Danmark.
 

[Bedækning] Gyldent sind såvel som gyldent skind!

DEN KOMMENDE SÆSON:

Indberetning til Landscentret (VFL) samt opstaldning og evt. udgifter til dyrlæge er ikke inkluderet i prisen. Inkluderet er dog 5 dages opstaldning - herefter er prisen 50,- per påbegyndt døgn.

Han vil primært stå til rådighed i maj og juni. Derefter kun efter nærmere aftale.

Send gerne sms!
Pris: 3.000,00 DKK
 
 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PS0801917
F:   Link
OX 3110
M: Stargold´s Sonora   Link
9903057
MF:
PAH 23
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 13 juni 2019 kl. 01:12, og har været vist 12528 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider