Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Grazeful Fros- Ted Sazzy Es

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 142 cm
 Rød
Hvor tiden dog går. Min lille Graze er blevet 5 år nu og hun bor stadig hjemme, hehe.
Jeg er noget så glad for, at jeg ikke fik hende solgt da hun var knapt 2 år...

Siden da har vi haft hende til 2 års skue, der udløste præmiering. Hun var til kåring som treårs og blev udtaget til eliteskuet. Det var lidt af en overraskelse. Vi havde ikke regnet med at skulle tage stilling til om vi skulle køre til Padenstedt i Tyskland eller ej. Det blev nu til en tur der ned. En tur der var rigtig hård, men har ikke fortrudt et sekund.
Vi kørte fra Tyskland i begyndende regn, med en siegerstute (fløjhoppe) i traileren. Vi blev ved med at se på hinanden og sige skete det der virkelig? Båndet lå lige bag os - jo det skete!

Næste projekt var så tilridningen og en rideprøve i Maj 2012. Her skylder jeg stadig Jane Wittrup STOR tak for det arbejde hun lagde i Graze. Helt uvurderligt. Sammen med Jane, Christina og Graze to jeg igen til Tyskland og denne gang kørte vi hjem med en bestået rideprøve og en Stats præmieret hoppe. Det kan ikke blive større i Tyskland, ikke før man kan begynde at tildele Elite status...

Graze har givet os SÅ meget. Rejsen med hende har været et stort eventyr. Men det vigtigste af det hele... Jeg elsker den pony der til daglig går ude i løsdriften og bare er skøn.

Nu er næste skridt så at finde en rytter der skal have Graze sponsoreret i sine ponyår. Håber der dukker en op der kan se hvor skøn hun er, for ud over alt hvad hun er, så er hun en pony med et hjerte af guld og en super ven at have i stalden. Man får ikke kun en konkurrencepony med Graze, man får en ven der altid giver 100% når rytter beder om det og selv er med :D

Lidt Graze familie?

Jo, Graze's mor er Boccia RSDH 192. Hun har avlet 3 afkom til dato. Første føl, Fandango, går dressur. Pt er han under salg, da rytter faldt for aldersgrænsen.
Andet afkom var Saxo Højgård, pinto. Han blev avlsgodkendt men senere kastreret. Han nåede dog at få en del afkom :)
Så er der så Graze her, som har formået at mænge sig med toppen af poppen i Tyskland. Ikke ringe for Boccia's 3 afkom :)

Graze's far, Grandeur N, blev kåret i Tyskland og købt til Danmark. Han blev avlsgodkendt i DSP, men bestod ikke sin materialeprøve (springdelen trak en del ned, desværre)
Han nåede da heldigvis at få lavet nogle afkom. Bl.a. min søsters ridepony, Mr. Fancy Pants. Skøn pony, med super sind. Efter som min søster en del forbi ponyalderen, så bliver han ikke konkurrencehest lige med det samme ;) Men han er en fantastisk pony.
Alle afkom jeg har set efter Grandeur N har været rigtig gode og avlere snakker om rigtig godt sind på dem alle. Unikke og opfindsomme, med smukke aftegn :D

Alt med Graze har nærmest været en leg. Hun elsker nye ting og vores opfindsomhed slår ikke altid helt til. Ting som presenninger og paraplyer er helt ok med Graze. Broer og slalom (og div. andre "opgaver" fra western trail) syntes hun er sjovt. Hun er rigtig sjov at arbejde med fra jorden af :D Da jeg er for stor til hende, så har det været her jeg rigtig kunne gøre noget ;) Hun elsker virkelig at blive udfordret og løser de fleste opgaver med knusende ro og stor opfindsomhed.

Endvidere har hun overrasket enormt positivt i løsspringning. Hun har en enorm galop, der bringer hende frem over land, rimelig forsigtighed og stort mod. Det er sjovt at springe og hun kan.
Gangmaskine krydret med springformåen :D

En skøn pony, der kender alle reglerne, men som stadig kan sætte ? ved det ind i mellem. Hun er nem at korrigere og lytter rigtig meget efter stemmen. Hun kan være fræk og flabet, men er der altid hvis man har brug for hende - hun er umulig ikke at holde af.

Graze er mit føl nummer 2 og jeg er bange for jeg allerede her har ramt min top. Hun er alt hvad jeg havde ønsket mig og mere til.
Jeg håber hun efter endt sportskarriere kan bidrage til sporten med flere gode afkom. Det bliver sjovt en gang at skulle finde hingst til hende :D
Det ser jeg virkelig frem til <3

Det var vist alt for nu... Januar 2013 :o)
Pueha, det var så gammel Handy var da han rejste hjemmefra for altid. Godt jeg får Graze hjem igen, når hun har gået sport. Jeg kommer virkelig til at savne hende, men det er forkert at holde hende hjemme. Hun skal have lov til at opleve stævnerne og alt hvad det bringer. Hun elsker at være PÅ <3

Graze har siden april 2012 været udlånt til Nanna. Nanna og Graze starter dressur sammen, har startet Pony Games (bl.a. har de været med ved landsfinalerne på Vilhelmsborg i B rækken). Et enkelt springstævne er det også blevet til. og en MASSE hygge.
Ikke udelukkende en vals på roser, men mere en gåen gennem ild og vand for hinanden oplevelse - I skrivende stund, december 2015, så er der nu 1 år til Graze skal hjem fra Nanna af. Det bliver spændende og se om de når op i P-klasserne. LA'erne er i hvert tilfælde godt på vej i gennem.
De får til daglig undervisning af Heidi, som de også deler stald med og tit trailer, når turen går ned til Ole Linnet til undervisning.

Gad vide om jeg så skal have ifolet pony i 2017 - eller om hun skal ud og starte nogle springstævner... Kunne være vi skulle nappe et føl og så måske noget mere sport - hvem ved? Det kan jo lige være den rette rytter til udfordringer dukker op <3
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333SP0801192
F:
SPH 154
(SP DK)
M: Boccia
RSDH 192
(SP DK)
MF:
ESPH 104
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 december 2015 kl. 20:20, og har været vist 1388 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider