Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Trøjan Tofte

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Vallak
 33 år 
 149 cm
 Gul
Min superdejlige fjordhest :o)
 
 
 
 

[Part] Turpart søges til dejlig fjordhest.

Jeg søger en turpart til at ride min dejlige fjordhest 2 gange om ugen. Han er en 22-årig vallak på 149 i stg. Jeg har haft ham i 13 år, og han har været brugt som en allround hest med en blanding af dressur, spring og skovture. Men nu bruger jeg ham mest som turhest og lidt let dressur. Han er som regel rimelig rolig og god at have med på tur, men han kan til tider have sin egen vilje og være lidt opmærksom, men han er meget fornuftig og god i hovedet. Hans alder kan man bestemt ikke mærke på ham, han er stadig frisk på en god tur.

Jeg har ham opstaldet på en lille privat gård ved Fløng/Marbjerg, hvor der er 4 andre heste. Så jeg foretrækker at du er i nærheden af 18 år eller derover, da du skal kunne være alene med hesten. På stedet er ridebanen desværre pt. ikke til at ride på, men der er en bane i nærheden, hvor det kan arrangeres du kan ride, hvis du ønsker det. Derudover er der ridehus 2 km. fra stalden, og Hedeland som er et skønt rekreativt område at ride i, ligger i samme afstand. Turen til ridehus, samt Hedeland er via cykelsti ved vejen. Derudover er det muligt at ride en del ture i området ved stalden, omkring Fløng og ud til Himmelev skov. Der vil være en del ridning i nærheden af vej, så derfor kræver det, at du er en rutineret rytter.

Ellers kræver jeg, at du er en stabil, ansvarsbevidst og rutineret rytter, som tager dig godt af min dejlige hest og behandler den som var det din egen. Det vigtigste for mig er ikke nødvendigvis din ridning, men lige så meget at du har tiden og lysten til at forkæle min hest og ride nogle dejlige hyggelige ture på den.

Prisen for ridning 2 gange om ugen vil være 300 kr. Der er ikke rideklub på stedet, som du skal være medlem af, men påtænker du at bruge ridehus, skal du være medlem af den rideklub (HGRK), hvor ridehuset ligger.

Er du interesseret i at høre mere om min skønne fjordhest - eller evt. komme forbi og besøge os, så kontakt mig endelig.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9109191
208333199109191
F:
EFJH 643
(FJ DK)
M: Flikka Toft
FJ 8593
(FJ DK)
MF:
8302614
(FJ DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 03 august 2013 kl. 11:07, og har været vist 1174 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider