Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucas

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 30 år 
 155 cm
 Rød
Ingen tvivl om, at Lucas er verdens sødeste hest. Han er rolig, kærlig og ærlig. Og så elsker han at springe. Han har både talentet, hurtigheden og viljen. Han har også viljen til at hjælpe en urutineret rytter over på den anden side af springet hver gang. I hans yngre dage og med anden rytter sprang han fejlfrit en MB.

I dressur kan Lucas alle øvelserne op til LA6. Derudover changerer han fint, og det synes han er vildt sjovt. Andre øvelser finder han lidt kedelige, så derfor skal man være lidt over ham, for at han gør det optimalt.

Lucas har både med mig og tidligere rytter startet military. Han er blevet placeret som nr. 3 i en debutant klasse.

Uanset hvor du er med Lucas, tager han det med et dejligt, roligt gemyt. Vi har redet i store bølger ved havet, sprunget vandløb, redet i det vildeste tordenvejr og i en skov så mørk, at jeg ikke kunne andet end at stole på, at han vidste, hvor vi gik - det gjorde han :-)

Det eneste tidspunkt Lucas spænder op, er når vi møder store sten og væltede træstammer på vores vej. Der kunne jo gemme sig en trold bagved (?)

Vi er begyndt at ride TREC og tror det er blevet vores nye favorit disciplin - vi blev faktisk nr. 2 ud af 30 til vores andet stævne :-)
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9308907
F:   -  
Trakehner
M:   -  
Haflinger
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 16 juni 2014 kl. 18:26, og har været vist 7124 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider