Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hingste Top 10

Heste-Nettets Top10 for Hingste

Heste-Nettets Top 10 for hingste og ny prispolitik for bedækningsannoncer er lavet for at fremme synergien mellem hingstestationerne og landets mange stutterier og private hesteavlere.

En imponerende samling salgbare føl, plage og ungheste er god reklame for en hingst.

Omvendt er flotte, velgående og velbenyttede forældre god reklame for en føl eller plag, hvis fremtidige ridemæssige kvaliteter kan være svære at vurdere ud fra dens egne billeder og video.

Derfor gør Heste-Nettet nu bedækningsannoncer helt gratis for hingste, der ved oprettelsen er far eller morfar til afkom fra 0-4 år til salg på Heste-Nettets markedsplads. Det er allerede gratis at oprette profiler for sine avlshopper.

På den måde håber Heste-Nettet at så mange føl, plage og ungheste som muligt kan ses i selskab med deres far, mor og morfar.

For også at sætte fokus på hingstene opretter vi samtidigt en Top 10 for hingste, som måles på hvor mange aktuelle salgsheste i alderen 0-4 år hingstene er far eller morfar til.

Top 10 vil bl.a. blive profileret på forsiden af Heste-Nettet og er i første omgang på tværs af avlsforbund, men vil senere blive opdelt, så også hingste fra mindre avlsforbund sikres profilering.

Samtidigt sænkes normalprisen for bedækningsannoncer på Heste-Nettet fra 1000 DKK til 250 DKK pr. år. Men for at få bedækningsannoncen helt gratis kræves det blot at hingsten på oprettelsestidspunktet er far eller morfar til mindst én hest i alderen 0-4 år med aktiv salgsannonce.

Benyt vores kontaktformular ved spørgsmål vedrørende bedækningsannoncer og hingste Top 10. Vælg emnet "Markedspladsen (heste)". Eller kontakt os på telefon 77349400.


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider