Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Regler for annoncering

Heste-Nettets markedsplads besøges af mange forskellige personer. Derfor har det været nødvendigt at indføre kontante og detaljerede regler for indrykning af annoncer. Såfremt Heste-Nettet vurderer at du ikke overholder disse regler, vil din annonce blive skjult eller i særlige tilfælde slettet uden varsel.

1. Hvem kan oprette annoncer - gratis eller mod betaling
Annoncering med private ejendele på markedspladsen er som udgangspunkt gratis.

Det er ikke tilladt at annoncere på vegne af andre privatpersoner. Dette er bla. for at forhindre evt. chikane af andre personer. Erhvervsmæssig annoncering kan ske enten via firma tilknyttet din personlige profil eller gennem en firmaprofil med selvstændigt login.

Erhvervsdrivende skal betale for annoncering i kategorier, der relaterer til deres virksomhed. Dette gælder anset om varerne er ny eller brugte. Heste-Nettet betragter enhver person, der indkøber, fremskaffer eller producerer varer med videresalg for øje som erhvervsdrivende. Vi anbefaler erhvervsdrivende at oprette deres virksomhed i Fagbogen inden annoncering, så annoncerne fremhæves over for potentielle købere, oprykkes automatisk m.m.

I annoncekategorier, der overvejende benyttes af erhvervsdrivende kræves som udgangspunkt altid betaling. Hvis du kan dokumentere at din annoncering er af privat natur, kan Heste-Nettet godkende dig til privat annoncering i sådanne kategorier.

Det er Heste-Nettet, der alene vurderer om du må oprette privatannoncer i en annoncekategori - uanset om du har en registreret virksomhed eller ej. Er du i tvivl så kontakt os.

2. Pris og stand
Du skal angive en pris, du forpligter dig til at ville sælge varen for.
Angiver du prisen til 0 kr, vil varen blivet annonceret som "Bortgives".
Er du i tvivl om, hvad varen bør koste, så start med en høj pris og angiv under "Vilkår" at prisen er til forhandling.

I erhvervsmæssige annoncer må der oplyses fra-priser, så længe der er oplyst et eksakt priseksempel. Priser skal altid oplyses inkl. eventuel moms og afgifter

Hvor varens stand kræves oplyst skal den opgives som anført ved klik på "Sådan angives varens stand" til højre for valg-feltet) og svare til billeder og beskrivelse.

3. Overskrift og billeder
Annoncens overskrift skal være relevant i forhold til annoncens indhold.
Det er kun tilladt at benytte egne billeder - eller billeder, du har tilladelse til at benytte. Billeder skal illustrere dit eksemplar af varen i dens nuværende stand - og ikke f.eks. et katalogfoto af varen som ny.

4. Generel reklame, kontaktoplysninger og beskeder

Generel reklame for andet end selve varen eller ydelsen er kun tilladt i erhvervsmæssige (betalte) annoncer. I private annoncer må der således ikke henvises til hjemmesider eller firmaer bortset fra oplysning om producenten til det annoncerede produkt.

Telefonnumre og emailadresser må ikke indsættes i overskrift, beskrivelse eller vilkår for private annoncer, men skal angives i de særlige felter til kontaktoplysninger.

Annoncer der indeholder private beskeder, efterlysninger eller advarsler mod andre, vil blive slettet.

5. Solgte og reserverede varer
Annoncer for solgte og slettede varer må ikke mærkes i teksten som "solgt", "reserveret" eller lignende, men skal slettes eller midlertidigt skjules.

6. Genindrykning
Der må kun indrykkes én annonce pr. vare eller ydelsestype. Du kan redigere annoncen så ofte det ønskes, men du kan kun oprykke ("forny") en annonce hver 7. dag. Det sker automatisk for erhvervsmæssige annoncer. Dette må ikke omgås ved sletning af annoncen og oprettelse af en ny annonce for den samme vare eller ydelse.

7. Bytteannoncer
Der kan ikke oprettes specifikke bytteannoncer, men der kan under "Dit Marked" oprettes bytteønsker, som vises i forbindelse med alle dine salgsannoncer. Der må ikke oprettes ønsker om bytte med husdyr.

8. Loppemarkedsannoncer
Når kategorien "Loppemarked" findes under et annonceområde (f.eks. under "Udstyr") er det her tilladt at sælge mange forskellige ting i samme annonce og uden angivelse af pris og stand. Der må kun sælges ting, der naturligt hører til området (altså f.eks. IKKE foder, maskiner, eller ejendomme under Loppemarked under "Udstyr".

9. Ulovlige varer
Ulovlige kopivarer/piratkopier, tunede biler/knallerter samt receptpligtige præparater, er ej tilladt at annoncere med på Heste-Nettets markedsplads - uanset om du forsøger at købe, sælge eller bytte. Ligeledes er det heller ikke tilladt at sælge billetter til højere pris end pålydende.

10. Dyr
Kategorien "Dyr sælges" er gratis at benytte til salg af dyr under 800 kr. Dog vil dyr avlet med videresalg for øje altid kun kunne annonceres via betalingsannoncer. Trusler om aflivning, for at komme af med uønskede dyr, er ikke tilladt.

Sættes en hund eller kat til salg (eller bortgives) med racebetegnelse, skal det fremgå af annoncen, at dyret overdrages med medfølgende stamtavle.

Iflg. dansk lovgivning må killinger IKKE fjernes fra moderen, før de er 12 uger. Derfor skal annoncer for killinger indeholde oplysning om disses fødselsdato (evt. ugenummer).

Iflg. dansk lovgivning skal hunde være mærket og registreret inden de er 8 uger. Derfor skal det i annoncer for hunde oplyses om hunden er chippet.

Markedspladsen Supportere (Kontakt)

OBS: Al henvendelse vedrørende specifikke annoncer,
skal ske ved brug af "Kontakt Heste-Nettet"-linket under annoncen
HN-navn
Jan (HN)
mie h
Charlotte (Stutteri Lund)

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider