Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hestetyven
Forfatter:
Kategori: Romaner
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Binding: Paperback
Forlag: Liselund Forlag
Udgivet: 07/10/2005
ISBN: 8799017032



Forlagets beskrivelse:

Da den 12 årige Katrines pony blver skadet, får hun lov til at købe en ny. Men der er noget lusket ved den mand, hun får en på prøve hos.

Heste-Nettet's anmeldelse:

Hestetyven

Hestetyven er den nyeste bog, for hestepiger i alderen 8-14 år.

Forfatteren er den kun 14-årige Lærke Knudsen Lorentsen, som har været ude og finde en masse informationer og undersøgt det hele godt før hun gav sig til at skrive sin bog.

Bogen handler om Katrine på 12 år, som har en springpony Falkon, men pga. en skade under et styrt bliver Falkon til pensionist pony og Katrine skal have sig en ny, så jagten går ind.

Katrine finder en hun vil ud og kigge på, og hun forelsker sig i en flot rød pony som hun får med hjem på prøve i 2 uger. Da de er ude og kigge på ponyen, finder hun det hele mærkeligt – den står i en garage og manden virker meget ligeglad med den, så Katrine vælger at tage den hjem hurtigst muligt.

Hjemme døber hun ponyen Puff. Hun når på de 2 ugers prøvetid, at blive rigtig glad for Puff og får ham plejet lidt op igen, men efter de 14 dage vælger manden at tage ponyen hjem.

Nogle dage efter, er Katrine ude på sin avis rute og ser på en forladt fold en stakkels pony gå rundt i det dårlige regnvejr uden mad eller vand – og det er Puff!

Derfra begynder tingene virkelig at ske, og Katrine må redde Puff uden nogen opdager det, men hvem tilhører Puff nu? Og hvorfor står han helt forladt på folden?

Bogen er på 96 sider, og flot illustreret med tegninger som forfatteren også selv har lavet. Bogen kan anbefales til de hesteinteresserede som trænger til en god hestehistorie med lidt gys i og så er der også nogle lærerige ting undervejs.

* * *       Anmeldt af Rollo.

Brugernes kommentarer:

annestou gav bogen 5 Læseheste
super god bog
haiii... jeg synes det er en rigtig god bog... jeg har selv fået bogen da Lærke er en af mine bedster venninder. hvis hun ikke havde været det havde jeg nok købt den alligevel den er nemlig rigtig god.... jeg anbefaler alle at købe den for den er meget velskrevet... hvis du ikke tror på mig så læs den... og læg mærke til hvem den er skrevet til... hehe... knussss

Vis flere kommentarer
Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider