Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Heste & ponyer til shows & stævner
Forfatter: Carolyn Henderson
Kategori: Pony og Junior
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Binding: Hardback
Oversat af: Mette Birkholm
Forlag: Aschehoug (Website)
Udgivet: 1999
ISBN: 8711129506Forlagets beskrivelse:

En praktisk guide til konkurrenceridning.
Ekspertrådgivning til alle aspekter af livet med heste, lige fra at kunne genkende racer til pleje, dyrlægebehandling og rideteknikker.
En praktisk ny serie for både begyndere og øvede ryttere.
Opmuntrer unge entusiaster til at lære mere om ridning og pleje af heste og ponyer.

[Kilde: Aschehoug]

Heste-Nettet's anmeldelse:

Heste og ponyer til shows og stævner.

Denne bog beskriver på en god måde, hvor mange discipliner du har at vælge imellem inden for ridesporten. Dressur og springning, er de to ridegenre, der er omtalt mest i bogen, men dette er jo forståeligt, da det er disse to, der bliver dyrket mest i Danmark. Bogen belyser ikke kun disse to genre, men også et par andre. At bogen ikke kun bestræber sig på et emne, gør at den formentligt vil være spændende at læse for de fleste juniorer. Der er noget for en hver smag, og den er letlæselig. Dog skal man som læser huske, at denne bog ikke er en bog som fortæller hvordan man f.eks. laver en schenkelvigning. Den er derimod en bog, der belyser forskellige emner, og fortæller kor om dem. Tænker man på at starte en eller anden form for stævne, vil denne bog være en god ting at have i baghånden. Den kan give dig nogle oplysninger som er rare at have med i dine overvejelser.

Forfatteren af denne bog, har udnyttet et skema rigtigt godt! Dette skema, er et \"træningsrutine -\" skema, som er rigtigt flot, og lettilgængeligt lavet! Det giver nemlig et godt overblik, og jeg ville måske selv bruge det, hvis det var mig der var i den situation som der bliver nævnt i bogen. En anden bemærkelsesværdig ting er det sidste skema i denne bog. Dette skema indeholder en række begivenheder, som bliver afholdt cirka samme tid hvert år.

* * *       Anmeldt af Mette H Pedersen.

Brugernes kommentarer:

Dixie_tyz gav bogen 3 Læseheste
Jooo...
Jo da! Det er da en OK bog! Selv vil jeg mene at den er mest (men til gendgæld meget) lærerig for begynderne eller de letøvede... Men den indeholder da også nogle gode informationer, som man sagtens kan have glæde af også som mere øvet... Desuden er der rigtig mange gode og rigtig flotte fotos - så ved man sikkert hvad det handler om! Ka' godt anbefales.

Vis flere kommentarer
Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider