Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Araberheste
Forfatter: Lida Jahn-Micek
Kategori: Avl og Racer
Sideantal: 183
Sprog: Dansk
Binding: Hardback
Oversat af: Erik Egholm
Forlag: Aschehoug (Website)
Udgivet: 1999
ISBN: 8711128860Forlagets beskrivelse:

En foto-hyldest til araberhesten og en efterfølgende tekst med gennemgang af araberhestens historie, natur, væsen, udseende, parring og avl.

[Kilde: Aschehoug]

Heste-Nettet's anmeldelse:

Araberheste

En god bog, som på en lidt anderledes måde fortæller om fuldblodsaraberen.
Bogen kommer ind på både araberens egenskaber, avl, pasning osv. Men hele vejen igennem på en lidt speciel stemningsfuld måde, ide de forskellige områder er beskrevet ud fra de oplevelser som forfatteren har haft ved at besøge et fuldblodsaraber stutteri. Dette giver som sagt en lidt speciel stemning, men lægger måske også op til uenigheder - da der jo på mange af områderne er næsten ligeså mange forskellige metoder, som der er avlere/ ejere.

En hyggelig bog, som bringer et smil frem på læben under læsningen, og som desuden indeholder mange utrolig flotte farve billeder.
* * *       Anmeldt af Heidi Glisborg (Fredenslyst Arabians).

Brugernes kommentarer:

gav bogen 5 Læseheste
Hejza!!
Hejza.. Jeg har selv en Anglo-Araber og den er en af de rogligste heste man nogen sinde kan ønske sig, jeg er ved at ride den til og han er så nem, han gør lige hvad jeg siger uden at lave løjer. Nå nu til hvad jeg suntes om bogen. Jeg syntes den er rigtig god, og jeg syntes at man får meget afvide forhold til hvad jeg vidste og Araberhesten.. Nå men det var min mening og jeg håber der er mange der får glæde af den for jeg syntes den er super god... Kæmpe Myzzzer Fra Sanne

Vis flere kommentarer
Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider