Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Heste og pony racer
Forfatter: Carolyn Henderson
Kategori: Avl og Racer
Sideantal: 44
Sprog: Dansk
Binding: Hardback
Oversat af: Mette Birkholm
Forlag: Aschehoug (Website)
Udgivet: 1999
ISBN: 8711129468



Forlagets beskrivelse:

Om forskellige heste og ponyracer. Om hestens udvikling, forskellige egenskaber og forskellige måder at bruge heste på. Korte kapitler med mange farvebilleder.

[Kilde: Aschehoug]

Heste-Nettet's anmeldelse:

Heste og Pony racer.

Hest og pony racer er den ideelle opslagsbog, hvis du interesserer dig for alle de spændende og alsidige racer der findes. Hestene er inddelt for eksempel efter type, afstamning eller brug, hvilket gør denne bog let at anvende. Den er hyggelig at sidde at småblunde med, men den er også praktisk, da der bag i bogen er et lettilgængeligt register. Hestene er beskrevet på en fin måde, og den er rigt illustreret. Billederne giver et godt indtryk af, hvordan hesten fremstår hyppigst, og derfor kan du ved hjælp af denne bog, lære at se forskel på de forskellige racer.

I bogen er der et temmelig godt skema, som godt og kort giver fakta om hesteracen. Alle de omtalte heste i bogen, er at finde i dette skema.

Da bogen jo er forholdsvis lille, kan de enkelte racer ikke beskrives som under lup, men jeg synes, at de er omtalt rigtig godt, specielt på trods af den trange plads hver race har fået tildelt. Nå man ser på billederne, er der små tillægsforklaringer af hestene, hvilket er med til at illustrere hesteracens anatomi yderligere. Nogle af de beskrevne hesteracer er ikke særlig kendte, så det er rart at få udvidet sin viden, og se billederne!

* * *       Anmeldt af Mette H Pedersen.

Brugernes kommentarer:

vasnel gav bogen 3 Læseheste
God bog..
Denne bog er rigtigt god og især til yngre børn, da bogen er nem at læse og overhovedet ikke kedelig... Jeg har selv hele serien og det her er nok en af de bedste af dem.. men desværer er bogen så kort at de ikke går så meget i dybden med de forskelige racer... men er man lige begyndt at ride og vil hvide mere om hesteracer, er det den perfekt bog!

Vis flere kommentarer
Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider